2014-12-14 17:22:16
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΑΡΗ!
Τα συμβόλαια των Σλούκα και Μάντζαρη ολοκληρώνονται στο τέλος της τρέχουσας περιόδου, όπως ισχυρίζεται η ιστοσελίδα "sportando.com", η οποία κάνει την αναφορά της σε πολύ καλούς παίκτες, που δεν στοιχίζουν πολύ και μπορούν να ξεχωρίσουν σε όποια ομάδα και αν αγωνιστούν.

Οι δυο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν συγκεντρώσει επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας και όχι άδικα, όπως φαίνεται.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κώστας Σλούκας είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες παίκτες για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Έχει ωριμάσει πάρα πολύ, είναι ολοκληρωμένος, παίζει καθαρά και έχει εφοδιαστεί με μια επιθετική άμυνα, ενώ στην επίθεση έχει πλουραλισμό, σε συνδυασμό με υψηλό μπασκετικό IQ, κάτι που τον κάνει ιδανικό παίκτη για κάθε ομάδα», γράφει το δημοσίευμα για τον Σλούκα, ενώ για τον Μάντζαρη, σημειώνει.

«Έχει τρομερή αντίληψη στην άμυνα και είναι ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Κολλάει στα πόδια του αντιπάλου και τον ακολουθεί σε όλο το μήκος του παρκέ. Η ντρίμπλα του είναι σπουδαία, οι αθλητικές ικανότητές του, άριστες».


Οι άλλοι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και μπορούν να χρησιμεύσουν σε οποιαδήποτε ομάδα για αυτά που προσφέρουν, έχοντας χαμηλή τιμή, είναι οι Ογκούζ Σαβάς (Φενέρμπαχτσε), Τζον Μπράιαντ (Μπάγερν), Σάσου Σαλίν (Ολίμπια), Λούκα Μίτροβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μίλκο Μπιέλιτσα (Εφές), Χουάν Παλάσιος (Καρσίγιακα), Τζόρντε Γκάγκιτς (Παρτιζάν), Έντουιν Τζάκσον (Βιλερμπάν), Μπλέικ Σιλμπ (Παρί-Λεβαλουά) και Ρέτζι Ρέντινγκ (Άλμπα).

Να σημειώσουμε βέβαια ότι ο Μάντζαρης έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, ενώ ο Σλούκας βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και μάλιστα σε πολύ θετικό κλίμα γι ατην παραμονή του στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ