2014-12-15 04:02:07
Φωτογραφία για Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 13 άτομα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης
Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, κατά το... τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, αλλά και την κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (13-12-2014), 19χρονος ημεδαπός και 41χρονη αλλοδαπή, διότι επιχείρησαν να διευκολύνουν την παράνομη έξοδο από τη Χώρα τριών συνολικά αλλοδαπών, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της πόλης, πέντε (5) αλλοδαποί, οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια και τρεις (3) αλλοδαποί για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.

Οι διακινητές θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ