2014-12-15 09:20:09
Φωτογραφία για Η σύζυγος του Νίκου Ρωμανού μιλάει για τη σχέση τους και το γάμο τους
Έξω από τον θάλαμο που νοσηλευόταν ο Νίκος Ρωμανός στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όταν ο 21χρονος απεργός πείνας ξεκινούσε και την αποχή από το νερό, βρισκόταν την προηγούμενη Τετάρτη ένα νεαρό κορίτσι που όπως αποκαλύφθηκε ήταν η σύζυγός του, Βιργινία, η οποία τον επισκεπτόταν καθημερινά.

Η Βιργινία στεκόταν στο διάδρομο του νοσοκομείο όταν τη συνάντησε δημοσιογράφος της εφημερίδας Έθνος, η οποία είχε μαζί της ένα σύντομο διάλογο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, ο "πάγος" μεταξύ των δύο έσπασε με τη δημοσιογράφο να ρωτά: «Είσαι φίλη του;» και το κορίτσι απάντησε αποφασιστικά: «Είμαι η γυναίκα του».

Η 18χρονη κοπέλα, βρισκόταν καθημερινά έξω από τον θάλαμο του Νίκου Ρωμανού και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, διέψευσε πως παντρεύτηκαν για να μπορεί να τον επισκέπτεται στην φυλακή. «Παντρευτήκαμε γιατί το θέλαμε», λέει με κατηγορηματικό τρόπο.


«Θέλω να ζήσει ο Νίκος, αλλά φοβάμαι τι θα αποφασίσουν στη Βουλή. Αν δεν βρεθεί λύση, θα συνεχίσει. Τον ξέρω, ο Νίκος είναι πολύ δυνατός. Όταν ξεκινήσει κάτι, το πάει μέχρι το τέλος» είπε η Βιργινία στη δημοσιογράφο, ενώ όπως έγινε γνωστό επισκεπτόταν τον απεργό πείνας καθημερινά.

Το καλύτερο όμως το άφησε για το τέλος, αφού αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της έχει και πάρα πολλές θαυμάστριες, που του έστελναν γράμματα συμπαράστασης, και του εξέφραζαν εκτός των άλλων και τον θαυμασμό τους, προκαλώντας την... αντίδρασή της:

"Του γράφουν διάφορα. Θα ήθελα να φωνάξω σε όλες ότι είναι ο άνδρας μου! Είναι δικός μου", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ