2014-12-15 10:26:48
Φωτογραφία για Σπίτι μου σπιτάκι μου: Κλείνει ή αλλάζει ιδιοκτήτη;
Οι από καιρό συζητήσεις για τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΑΛΦΑ «σπίτι μου σπιτάκι μου», φαίνεται πως έγιναν αποφάσεις για το μέλλον της εκπομπής.

Σήμερα η οικοδέσποινα μάλλον έκανε στον αέρα, την τελευταία της εκπομπή, αφού είναι ήδη αποφασισμένες είτε οι αλλαγές, είτε το οριστικό κόψιμό της εκπομπής «σπίτι μου σπιτάκι μου», λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Την απόφαση, πήρε μετά από συσκέψεις με στελέχη του καναλιού ο κ. Σούσουλας πρόσφατα γενικός διευθυντής τηλεόρασης με σαφείς αρμοδιότητες, που εξηγήθηκαν αναλυτικά στην ανακοίνωση σταλμένη από την Αμερική του προέδρου του καναλιού.

Ο σταθμός προτίθεται με την επιστροφή του προέδρου (θα επιστρέψει απόψε) να προβεί αύριο σε ανακοίνωση που είτε θα δίνει οριστικό τέλος στην εκπομπή είτε θα ανακοινώνει την αλλαγή της σε πρόσωπα, δομή και πράγματα. Και έπεται συνέχεια καθώς πρόκειται να παρθούν και άλλες αποφάσεις που αφορούν απογευματινές εκπομπές καθώς ο ΑΛΦΑ που πάει πολύ καλά σε όλους τους τομείς θέλει να διατηρήσει τις πρωτιές του και να κάνει διορθωτικές κινήσεις.

Αν αποφασιστεί αντικατάσταση της εκπομπής θα γίνει με κάλυψη προγράμματος εκ των έσω. Προς το παρόν Της ΝΤΕΠΥ ΓΚΟΛΕΜΑ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ