2014-12-15 11:57:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Μπαράζ συλλήψεων χθες στο λιμάνι
Ένας 30χρονος παράνομος μετανάστης και η 22χρονη αλλοδαπή συνεργός του συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω, σε διενεργηθέντα έλεγχο πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με την άμεση συνέργεια της 22χρονης η οποία τον συνόδευε και θα με ταξίδευε μαζί του με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω πλαστό έγγραφο.

Ένας 45χρονος αλλοδαπός διακινητής και τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα Πατρών, από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα ο ανωτέρω ως οδηγός Φ/Γ οχήματος (τράκτορας/επικαθήμενο), διαπιστώθηκε ότι μετέφερε, επιμελώς κρυμμένους σε διαμορφωμένη κρύπτη εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, τέσσερις (04) μετανάστες στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Ένας (01) αλλοδαπός διακινητής και τέσσερις (04) παράνομοι μετανάστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη ελέγχου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που δενεργήθηκε σε Φ/Γ όχημα (τράκτορα-επικαθήμενο ψυγείο) πριν τη φόρτωσή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 39χρονος αλλοδαπός οδηγός, μετέφερε επιμελώς κρυμμένους σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, εντός του χώρου του φορτίου του επικαθήμενου, τέσσερις (04) μετανάστες άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, ένας (01) μετανάστης, διότι εντοπίστηκε καθ' υπόδειξη του οδηγού, στο χώρο του φορτίου, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Τέλος, συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, μία 36χρονη, η οποία κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό μίας 19χρονης, η οποία επίσης συνελήφθη, ταξιδιωτικό έγγραφο άλλου προσώπου, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο καθώς και το Φ/Γ όχημα της πρώτης περίπτωσης και ένα (01) κινητό τηλέφωνο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ