2014-12-15 20:07:10
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ *ΒΙΝΤΕΟ*
Για την κλήρωση των Νέων στο UEFA Youth League που έβγαλε αντίπαλο την Σαχτάρ, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γρηγόρης Γεωργάτος.

Οι Νέοι του Θρύλου, μετά την μεγάλη πρόκριση, θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική Σαχτάρ Ντόνεσκ για τους "16" του UEFA Youth League.

Ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γρηγόρης Γεωργάτος μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την κλήρωση και τις πιθανότητες των Νέων να περάσουν στην επόμενη φάση.

«Στις κληρώσεις δεν κληρώνονται οι ομάδες τις οποίες θέλεις εσύ. Ξέραμε βέβαια τις δυναμικότητες των άλλων ομάδων, δεν θέλαμε από μέσα μας την Σαχτάρ, γιατί όντως στον όμιλο της ήταν καλύτερη ομάδα. Ήταν η ομάδα που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ και έχει δεχθεί τα λιγότερα στην φάση των «32». Θεωρούμε όμως ότι θα γίνει ένα καλό ματς, εμάς ο δικός μας ο στόχος επετεύχθη, το να περάσουμε δηλαδή. Τώρα πάμε για το καλύτερο δυνατό, να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο να είναι αντάξιο στις προσπάθειες που κάναμε στην προηγούμενη φάση».


Που θα κριθεί η πρόκριση;

«Νομίζω ότι πρέπει να διαβάσουμε πάρα πολύ καλά τον αντίπαλο. Το μείον σε εμάς θα είναι ότι το παιχνίδι θα είναι εκτός έδρας και εκεί θα παιχτεί η πρόκριση στο δικό τους το σπίτι. Νομίζω ότι αν έχουμε καλή ψυχολογία και διαβάσουμε καλά τον αντίπαλο, νομίζω ότι έχουμε και εμείς πολλές πιθανότητες, αν και εκτός έδρας, να πάρουμε το παιχνίδι».

Σας προβληματίζει η κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή στην Ουκρανία;

«Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα εκεί, έχουν πόλεμο 1-2 χρόνια και έχουν πολλά προβλήματα. Πιστεύω όμως ότι ποδόσφαιρο είναι έξω από όλα αυτά. Θα υπάρχουν τα μέτρα σίγουρα για να διεξαχθεί ο αγώνας εύκολα».

Πόσο σημαντικό είναι για τα νεαρά παιδιά της ακαδημίας μας που παίζουν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση; Τι εμπειρίες αποκομίζουν;

«Είναι πολύ σημαντικό. Καταρχήν γνωρίζουνε ένα διαφορετικό επίπεδο πολύ πιο γρήγορο και καταλάβουν που υστερούνε και αν υστερούνε. Γιατί με τις εμφανίσεις που κάνανε αποδείξανε πως δεν υστερούνε. Είναι οι μελλοντικοί αστέρες, όλοι αυτοί οι παίκτες που παίζουν στις ξένες ομάδες, άρα είναι σημαντικό και για τους δικούς μας να καταλάβουν τι αξία έχουν και αυτοί. Το σημαντικότερο για μένα είναι πως την ομάδα αυτή που αντιμετωπίζουμε, την Σαχτάρ, είναι μια ομάδα που παίρνει πάρα πολλά ταλέντα και από την Ουκρανία και από την Βραζιλία. Ξέρω ότι έχουν σκάουτινγκ μεγάλο για τέτοιους παίκτες. Είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ, δυνατό τεστ για τα δικά μας τα παιδιά».

Δείτε τις δηλώσεις του Γρήγορη Γεωργάτου στο Olympiacos TV για την κλήρωση της ομάδας Νέων του Θρύλου στο UEFA Youth League, που έφερε ως αντίπαλο την Σαχτάρ Ντόνετσκ:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ