2014-12-15 21:55:09
Φωτογραφία για TO AΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΝΤΝΙΠΡΟ... ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΖΕΙ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο Ολυμπιακός... φοβίζει τη Ντνίπρο κάτι που τόνισε στο "gazzetta.gr" ο ηγέτης των Ουκρανών, Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος μίλησε για Μήτρογλου, φαβορί, έδρα, αλλά και εμφύλιο.

Αναλυτικά Μπορεί οι Ουκρανοί να απέφυγαν τις ιταλικές ομάδες, αλλά δεν είδαν με καλό μάτι τον Ολυμπιακό! Η παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι νίκες του με Ατλέτικο και Γιουβέντους έχουν θορυβήσει τους ανθρώπους της Ντνίπρο, κάτι άλλωστε που τόνισε ο ηγέτης της ομάδας Νίκολα Κάλινιτς. Ο διεθνής Κροάτης μίλησε για το φαβορί, την… άγνωστη έδρα, τον εμφύλιο, αλλά και τον Μήτρογλου!

Ποιο ήταν το πρώτο σχόλιο σου για την κλήρωση;

«Πολύ δύσκολη κλήρωση… Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Έπαιξε εξαιρετικά στο Τσάμπιονς Λιγκ κερδίζοντας τόσο την Ατλέτικο όσο και τη Γιουβέντους. Αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Πιστεύεις πως υπάρχει φαβορί;


«Φαβορί δεν είμαστε εμείς, αλλά ο Ολυμπιακός. Εχει την εμπειρία, πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις και φέτος στάθηκε πολύ καλά κόντρα σε μεγαθήρια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα κρίθηκαν από τώρα. Θα κάνουμε τα πάντα για να του κάνουμε δύσκολη τη ζωή και στα δυο ματς».

Τι σε φοβίζει περισσότερο από τον Ολυμπιακό;

«Είναι ομάδα που έχασε στο τελευταίο ματς την πρόκριση, θα κάνει τα πάντα για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Εχει καλό ρόστερ, καλό προπονητή και μια έδρα που δεν περνάς εύκολα. Φέτος δεν τα κατάφεραν εκεί Ατλέτικο και Γιουβέντους»

Πόσο δύσκολο είναι για την ομάδα σου να παίξει έπειτα από αποχή μηνών;

«Ποτέ δεν είναι εύκολο, γι αυτό θα θέλαμε κάποιον ευκολότερο αντίπαλο σε αυτή τη φάση. Εχουμε μάθει όμως να προσαρμοζόμαστε σε αυτές τις συνθήκες. Όταν όμως δεν έχεις επίσημα ματς στα πόδια σε δυσκολεύει να μπεις κατευθείαν στα βαθιά»

Πόσο διαφορετικό είναι να αγωνίζεστε στο Κίεβο;

«Καμία σχέση… Δεν μπορούμε να παίξουμε στην έδρα μας και το Κίεβο είναι αναγκαστική λύση. Παίζουμε σε ένα τεράστιο γήπεδο που δεν μπορεί να μας «ζεστάνει» και να το αισθανθεί ο αντίπαλος ως μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Ολυμπιακού. Εμείς όμως έχουμε καλή ομάδα και θα επιδιώξουμε να ξεπεράσουμε κι αυτό το εμπόδιο».

Ο προπονητής σας έχει καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Σας είπε κάτι;

«Ελπίζω να το κάνει και τώρα. Κάτι θα ξέρει για να το έχει κάνει και αισιοδοξούμε. Εχουμε όμως χρόνο μπροστά μας για αναλύσεις…»

Ποιος είναι ο παίκτης που θα προσέξετε περισσότερο;

«Το ρόστερ του Ολυμπιακού πράγματι είναι εξαιρετικό. Εχει πολύ καλούς παίκτες, όπως ο Ντομίνγκες, ο Αφελάι, αλλά εγώ παρακολουθώ τον Μήτρογλου. Στα ευρωπαϊκά εντός έδρας ματς που είδα ήταν πραγματικός κίνδυνος κι όταν ο Ολυμπιακός πιέζει, ο Μήτρογλου θέλει μεγάλη προσοχή»

Πως είναι τώρα η κατάσταση στο Ντνιπροπετρόφσκ;

«Τα πράγματα είναι ήρεμα τώρα, δεν υπάρχει κίνδυνος και ελπίζουμε πως δεν θα αλλάξει. Είναι τρομακτικό αυτό που έζησε η χώρα. Τη δεδομένη στιγμή όμως εδώ αισθανόμαστε ασφαλείς»

Πόσο άλλαξε η ζωή σου στη διάρκεια του εμφυλίου;

«Είναι τρομακτικό για κάθε άνθρωπο να ζει τις σκηνές πολέμου. Εμείς προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε μόνο τη μπάλα, να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο για να… ξεχάσουμε το τι συμβαίνει. Η διοίκηση μας βοήθησε πολύ, στάθηκε στο πλευρό μας. Ελπίζω να μην ζήσουμε στο μέλλον ανάλογες καταστάσεις. Είναι τρομακτικός ο πόλεμος…»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ