2014-12-15 22:32:07
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ... ΝΒΑer Ο ΑΛΝΤΕΜΙΡ!
Στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και τους Σίξερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φουρκάν Αλντεμίρ, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του από την ομάδα της Φιλαδέλφεια.

Ο 23χρονος Τούρκος φόργουορντ/σέντερ έλυσε το συμβόλαιο του με τη Γαλατάσαραϊ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2011, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, μετέβη στις ΗΠΑ και αφού τα βρήκε σε όλα με τους Σίξερς, το απόγευμα της Δευτέρας (15/12) ανακοινώθηκε η απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, με τα δύο πρώτα χρόνια εγγυημένα έναντι συνολικά 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τη φετινή σεζόν ο Αλντεμίρ σε 11 παιχνίδια στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε 8,1 πόντους και 9,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το 2012 είχε επιλεχθεί στο Νο 53 του Ντραφτ από τους Λος Άντζελες Κλίπερς, όμως ένα χρόνο αργότερα τα δικαιώματα του αποκτήθηκαν από τη νυν ομάδα του.

«Το να αγωνιστώ στο ΝΒΑ είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα μου. Πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία μου με τους Σίξερς εξετάσαμε όλες τις παραμέτρους και αποφασίσαμε από κοινού με την οικογένεια μου πως η εμπειρία στις ΗΠΑ θα με βοηθήσει να εξελιχθώ», έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Facebook ο Αλντεμίρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ