2014-12-16 12:28:05
Φωτογραφία για Πάγκαλος: Θα γίνουν λεηλασίες εαν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ
Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε εκ νέου ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αυτή τη φορά με αφορμή τη δήλωση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι «θα βαράμε εμείς τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές».

Ο παλαίμαχος πολιτικός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm έκανε λόγο για «ανεκδιήγητο νούμερο» και «παλαβωμένο παιδί».

«Μα, είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να διεκδικεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας και να είναι τόσο γελοίος, να λέει αυτή τη γελοιότητα; Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λένε ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο Πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;», είπε ο κ. Πάγκαλος.

Και συνέχισε τις φραστικές επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του. «Δεν είναι λοιπόν οι αγορές που μας εμποδίζουν να κάνουμε πρόωρες εκλογές. Είναι ότι ένα πραξικοπηματικό κόμμα που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν σέβεται τη Δημοκρατία και δεν σέβεται το Σύνταγμα προσπαθεί τώρα να εκβιάσει εκλογές ένα χρόνο νωρίτερα, μέσω του Προέδρου. Αυτό είναι η πραγματικότητα και όλα τα άλλα, παρά τις δυσκολίες, τα ενδιάμεσα, ξεπερνιώνται.


Με κατανόηση και συζήτηση των πολιτικών παραγόντων. Αλλά εδώ έχουμε μια αξιωματική αντιπολίτευση όπου ο κ. Τσίπρας, όταν ερωτάται για να δει τον Πρωθυπουργό – τον Πρωθυπουργό, τέλος πάντων – λέει ότι γιατί να πάει και αν πάει θα του πει να παραιτηθεί. Και αν είναι να του πει αυτό, δεν θα πάει. Μα, είναι σοβαρά όλα αυτά; Αυτά είναι σχέσεις αμφιθεάτρου, σχέσεις αλητείας, σχέσεις Εξαρχείων. Δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δεν βλέπετε τον ευτελισμό της δημόσιας ζωής, όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέει ότι δεν πάει στον Πρωθυπουργό και τελικά πάει κιόλας;

Είναι γελοίος! Είναι δυνατόν να τους λέμε λοιπόν ότι δεν θα τους πληρώσουμε τα λεφτά που τους χρωστάμε και από εκεί και πέρα να έλθουν να συζητήσουν μαζί μας (οι δανειστές), διότι εμείς είμαστε κάποιοι που κάνουμε ό,τι γουστάρουμε στην παγκόσμια σκηνή; Δεν υπάρχει τέτοιος λαός! Πήραμε το μεγαλύτερο σχέδιο βοήθειας που έχει υπάρξει ποτέ από το σχέδιο Μάρσαλ. Μόλις βγαίνει έξω ένα φορτίο εξαγωγών της Ελλάδας, θα κατάσχονται από τους δανειστές.

Μόλις ανοίγει τις πόρτες της μια πρεσβεία στο εξωτερικό, θα κατάσχεται από τους δανειστές. Είναι δυνατόν να λέμε τέτοια πράγματα; Αλβανία θα γίνουμε και χειρότεροι από την Αλβανία!», υποστήριξε ο Θ. Πάγκαλος, ο οποίος επιφύλαξε και μια επίθεση και για όσους ψηφίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ