2014-12-16 12:40:05
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ! (PHOTOS)
Μία οικογένεια ο Ολυμπιακός, γιόρτασε στο V’ammos τα Χριστούγεννα, σε μία όμορφη «ερυθρόλευκη» γιορτή!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ολυμπιακού μας, για μικρούς και μεγάλους της «ερυθρόλευκης» οικογένειας! Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου, όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και όχι μόνο, γιόρτασαν στο V’ammos του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Μαζί με τους «ερυθρόλευκους» άσους ήταν και οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ, στο Καραϊσκάκη, στο Ρέντη. Όσοι καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για να προχωράει ο Ολυμπιακός μας, με στόχο πάντα την κορυφή!

Όλοι έδωσαν το παρών στο V’ammos, το οποίο έχει ντυθεί γιορτινό και… παιδικό! Κάθε χρόνο άλλωστε, διαμορφώνεται ειδικός χώρος για τα μικρά παιδιά, προκειμένου να παίξουν και να γιορτάσουν αυτές τις Άγιες ημέρες.

Με φόντο το γήπεδό μας, οι παίκτες απόλαυσαν τις στιγμές χαλάρωσης, με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους, ώστε να συνεχίσουν ακόμα πιο δυνατοί τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για να δείτε το σχετικό photostory πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ