2014-12-16 15:19:29
Φωτογραφία για Συγκινητικές στιγμές: Όταν ο Γιώργος Σαμαράς συναντήθηκε με τον μικρό Jay... [photos]
Αμέσως μετά το τελευταίο παιχνίδι του Γιώργου Σαμαρά με την Σέλτικ, την ομάδα που λάτρεψε... όσο καμία άλλη, τα τελευταία 7 χρόνια, ο ποδοσφαιριστής έκανε τον γύρο του θριάμβου, κρατώντας στην αγκαλιά του τον μεγαλύτερο θαυμαστή του τον μικρό Jay, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο down.

Από τότε γνωρίσαμε όλοι μας το αγόρι που ζει για να βλέπει ποδόσφαιρο και να χαίρεται με τις επιτυχίες του αγαπημένου του αθλητή. Το τελευταίο διάστημα όμως ο μικρός Jay είναι λυπημένος, γιατί δεν μπορεί πια να πηγαίνει στο γήπεδο και να τον βλέπει να παίζει -ο διεθνής μας αγωνίζεται πια στην Γουέστ Μπραμ.

.

Γι’ αυτό και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου -ΠΣΑΤ= σκέφτηκε τον πιο ωραίο τρόπο για να τους ενώσει ξανά. Έτσι λοιπόν, έστειλε μια επιστολή- πρόσκληση στον μικρό Jay, καλώντας τον στην Ελλάδα, στην ετήσια εκδήλωση για τα βραβεία του συνδέσμου, που θα γίνονταν χτες. Και με μεγάλη χαρά, ο μικρός Jay, με τη συνοδεία του πατέρα του, έδωσε το παρών.


Ο ίδιος μάλιστα έδωσε στον Γιώργο Σαμαρά το βραβείο«αθλητικής προσφοράς και ήθους». Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πω. Ευχαριστώ όλους όσους έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί εδώ ο Jay. Είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι άνθρωποι που με τις φιλανθρωπίες έκαναν πολλά περισσότερα για παιδιά που είναι άρρωστα και φτωχά. Αυτοί αξίζουν περισσότερα βραβεία. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ είναι ο μικρός. Είχα ένα πρόβλημα οικογενειακό (να σας θυμίσουμε πως χτες κηδεύτηκε ο παππούς του ποδοσφαιριστή) και ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει δύναμη για να το ξεπεράσω είναι αυτός εδώ».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ