2014-12-16 15:47:18
Φωτογραφία για ΣΑΛΙΑΚΑΣ : ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ!
Για τις φιλοδοξίες του ίδιου, αλλά και τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στη διοργάνωση του Youth League, μίλησε ο Μανώλης Σάλιακας.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων τόνισε πως η ομάδα Νέων είναι πολύ δυνατή και θα προχωρήσει πολύ μακριά στη διοργάνωση, μίλησε για την πρώτη ομάδα και το όνειρό του να αγωνιστεί σε αυτήν, αλλά και για την θέση που επιθυμεί να αγωνίζεται.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Μανώλη Σάλιακα στην κάμερα της Nova:

-Μανώλη, καταρχήν θα ήθελα να μου μιλήσεις για την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο Youth League. Κατάφερε να περάσει στη νοκ άουτ φάση. Πες μας δυο λόγια, γιατί ήταν σ’ έναν όμιλο με πολύ δύσκολες ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης, τις οποίες νίκησε εκτός έδρας:

«Ναι ήταν ένας δύσκολος όμιλος, όλα τα παιδιά ξέραμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε. Όμως τα καταφέραμε, κάναμε τρία «διπλά» εκτός έδρας. Νομίζω μόνο η Ατλέτικο Μαδρίτης το κατάφερε. Θα προχωρήσουμε πολύ μακριά πιστεύω, γιατί είμαστε ομάδα».


-Αυτές οι επιτυχίες της ομάδας Νέων τι δείχνουν για τη δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού:

«Δουλεύουν πολύ καλά τα τμήματα υποδομής, ώστε να παίξουμε και στην πρώτη ομάδα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται».

-Ποιες είναι οι δικές σου φιλοδοξίες:

«Όπως κάθε παιδί έχει το δικό του όνειρο, εμένα το δικό μου είναι να παίξω στον Ολυμπιακό».

-Πέρσι όταν χρησιμοποιήθηκες στην πρώτη ομάδα, σε είδαμε να αγωνίζεσαι σε ρόλο ακραίου χαφ. Στην ομάδα Νέων τώρα παίζεις σε ρόλο δεξιού μπακ. Που αισθάνεσαι ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Δεξί μπακ είναι τώρα η κύρια θέση μου και πιστεύω ότι εκεί τα πάω περίφημα».

-Η πρώτη ομάδα παίζει την Τετάρτη με τον Πανιώνιο. Φαντάζομαι πως συμφωνείς ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης:

«Όχι, μόνο τη νίκη σκεφτόμαστε και μόνο τον κακό μας εαυτό φοβόμαστε, τίποτα άλλο. Η ομάδα έχει τα προσόντα όλα να κερδίσει».

-Για τον Πανιώνιο έχεις κάποια εικόνα; Προέρχεται από μια πολύ καλή εμφάνιση και νίκη:

«Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα, του αρέσει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αλλά όπως είπα και πριν δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

-Επειδή πλησιάζουν και οι γιορτές, θα ήθελες να κάνεις κάποια ευχή;

«Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με ευτυχία και υγεία πάνω απ’ όλα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το franchise του τρόμου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το franchise του τρόμου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ