2014-12-17 00:16:15
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΔΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗ ΓΑΛΑΤΑ
Την ικανοποίησή του από την εικόνα που παρουσίασαν οι αθλήτριές του στις αναμετρήσεις με τη Γαλατασαράι, εξέφρασε ο Γιάννης Νικολάκης.

Παρά την... πίκρα του αποκλεισμού από τα προημιτελικά του Cev Cup, ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη μαχητικότητά των παικτριών του

«Αν κάνουμε απολογισμό των δύο παιχνιδιών, ο Ολυμπιακός είδε κατάματα την Γαλατασαράι. Παλέψαμε όλα τα σετ και τα χάσαμε στις λήξεις και εδώ και στην Τουρκία. Όταν χάνεις σχεδόν όλα τα σετ στο 22 και το 23, είναι καθαρά θέμα εμπειρίας.

Ήμασταν από την αρχή λίγο άτυχοι στην κλήρωση, θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί με άλλη ομάδα εκτός της Γαλατασαράι. Θα μπορούσαμε να κάναμε μία ιστορική πρόκριση στους «8» του Cev Cup, με άλλη αντίπαλο. Η ομάδα πάλεψε και είμαι ευχαριστημένος. Θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια. Φεύγουμε λίγο λυπημένοι γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω.

Η Γαλατά παίζει τέτοια παιχνίδια δύο φορές την εβδομάδα. Τα πήγαμε καλά στο σέρβις, το μπλοκ και την άμυνα, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί επιθετικά. Διεκδικήσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια», είπε χαρακτηριστικά ο Νικολάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ