2014-12-17 01:00:10
Φωτογραφία για Τέσσερις απουσίες για Άρη
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για την ερχόμενη αναμέτρηση με τη Θύελλα Φιλώτα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.

Εκτός της αποστολής που ανακοίνωσε ο προπονητής του συλλόγου, Πάουλο Κάμπος, έμειναν οι Γκόλιας, Μαζουλουξής, Σουνάς και Χιντασέλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»:

«Με την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα (15:00, Novasports 4) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάουλο Κάμπος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καρατζιοβαλής, Μπαϊμάκης, Φερνάντες, Πόι, Γιαννίτσης, Λιόλιος, Λεμονής, Καπνίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Ρένια, Γκίνο, Προβατίδης, Βασιλόπουλος, Λιόνης, Ντούνγκα, Συμεωνίδης, Χουζούρης, Μαντζάρης.


Εκτός αποστολής έμειναν οι Νίκος Γκόλιας, Κυριάκος Μαζουλουξής (τραυματίες) και Δημήτρης Σουνάς (τιμωρημένος).

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας είναι ο Αλέξανδρος Χιντασέλι. Για τον 20χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό η διάγνωση του γιατρού του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, είναι σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και του έγινε ένεση με ένζυμα. Ο Χιντασέλι θα μείνει εκτός προπονήσεων μέχρι το τέλος του έτους.

Σε ό,τι αφορά τον Ηλία Σταυρόπουλο (ο 19χρονος ακραίος επιθετικός προέρχεται από τραυματισμό), το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας αποφάσισε να προφυλαχτεί τόσο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν (Θύελλα Φιλώτα και Έβρος Σουφλίου) όσο και στα φιλικά που θα γίνουν στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να είναι έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στις αρχές του 2015».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ