2014-12-17 09:00:14
Φωτογραφία για Ντένις: «Κανένα πρόβλημα με Αλόνσο»
Μετά τα όσα συνέβησαν το 2007, Φερνάντο Αλόνσο και McLaren δε... χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Γεγονός που δημιούργησε αμφιβολίες για τις σχέσεις του Ισπανού με τον Ρον Ντένις, με την επιστροφή του πρώτου στην ομάδα του Γουόκινγκ. Ωστόσο, ο πρόεδρος του Γκρουπ και Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren ξεκαθάρισε πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, καθώς εφτά χρόνια μετά υπάρχει ωριμότητα σε μεγαλύτερο βαθμό.

«Ξέρω ότι τα μέσα ενημέρωσης θα ψάχνουν για οποιοδήποτε είδος επιπλοκής στις σχέσεις που θα υπάρχουν στην ομάδα, ειδικά μεταξύ του Φερνάντο κι εμένα. Αλλά θα χάνουν τον χρόνο τους. Εφτά χρόνια είναι πολύς καιρός. Συνεχίζεις να ωριμάζεις κι εγώ έχω ωριμάσει αρκετά. Όταν συναντηθήκαμε τους τελευταίους μήνες, υπήρξε μια μικρή αμηχανία, όμως έχουμε αποκαταστήσει τη φιλία μας. Πρέπει να πετύχουμε μαζί», δήλωσε ο Ντένις.

Σε αυτό, μάλιστα, συμφώνησε και ο Αλόνσο, ο οποίος είναι έτοιμος να τελειώσει ό,τι ξεκίνησε το 2007. «Είμαι χαρούμενος με όλα όσα έχω κάνει εκτός από το 2007. Δεν πέτυχα το καλύτερο για μένα. Εφτά χρόνια μετά είμαι πιο ώριμος. Μαθαίνεις και καταλαβαίνεις πράγματα, κάτι που δεν έκανε στα 25.


Τώρα έρχομαι να τελειώσω τη δουλειά που ξεκίνησα το 2007. Αυτή ήταν η πρώτη προτεραιότητα για να επιστρέψω. Είμαι έτοιμος γι' αυτή την πρόκληση με τη McLaren Honda επειδή βλέπω να μην υπάρχουν καθόλου προβλήματα», είπε από την πλευρά του ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής (2005, 2006).

Έτσι, άπαντες ελπίζουν σε άριστη συνεργασία τόσο με τη McLaren όσο και με τον Τζένσον Μπάτον, ώστε οι Βρετανοί να είναι ξανά ανταγωνιστική και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, τις οποίες αγνοούν για πολλά χρόνια (η τελευταία νίκη ήταν στη Βραζιλία το 2012, ο τελευταίος τίτλος στους οδηγούς το 2008 με τον Χάμιλτον, ενώ στους κατασκευαστές το 1998).
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ