2014-12-17 11:50:08
Φωτογραφία για Ισπανία: Ξέσπασε στην Ουέσκα η Μπαρτσελόνα (8-1)
Ακόμη βάζει γκολ η Μπαρτσελόνα, η οποία «σκόρπισε» με 8-1 την Ουέσκα στο πλαίσιο των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας. Το εισιτήριο για τους «16», μετά τις Ρεάλ, Σεβίλη και «Μπάρτσα» εξασφάλισαν ακόμη οι Βαλένθια, Θέλτα, Αλμερία.

Μετά το 0-0 με την Χετάφε για την πριμέρα ντιβιζιόν οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε πρόσφεραν γκολ και θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο «Νου Καμπ» της Βαρκελόνης. Η πρόκριση στους «16» του θεσμού είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι (4-0), παρ' όλα αυτά οι Καταλανοί δεν έκαναν...αγγαρεία κι έφτασαν άνετα στο ευρύ αυτό σκορ.

Χατ τρικ πέτυχε ο Πέρδο, ενώ σκόραραν και οι Σέρχι Ρομπέρτο, Ινιέστα, Αντριάνο, Τραορέ και Ραμίρες. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 86΄ ο Γκάσπαρ.

Μεγάλο ματς έγινε και στο «Μεστάγια». όπου η Ράγιο Βαγεκάνο, έφτασε μία ανάσα από τη μεγάλη έκπληξη, παρά την ήττα της από τη Βαλένθια στο πρώτο ματς με 2-1. Το τελικό 4-4 έστειλε τις «νυχτερίδες» στους «16» κι άφησε μία πικρή γεύση στους φιλοξενούμενους, που προηγήθηκαν με 3-1 και 4-2, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν τις «απαντήσεις».

Στη διοργάνωση θα συνεχίσουν επίσης και οι Θέλτα, Αλμερία, μετά τις νίκες τους με 3-1 και 2-1 επί των Λας Πάλμας και Μπέτις αντίστοιχα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ