2014-12-17 18:09:21
Φωτογραφία για «Serial killer» σκοτώνει γυναίκες στη Νότια Αφρική
Ισχυρές ενδείξεις πως ένας μανιακός δολοφόνος δρα στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής έχει... η αστυνομία της Νότιας Αφρικής, καθώς το πέμπτο θύμα εντοπίστηκε νεκρό την Τετάρτη.

Πρόκειται για μια ακόμα γυναίκα, που βρέθηκε γυμνή και θαμμένη με το πρόσωπο προς το έδαφος, σε ένα ρηχό, υποτυπώδη τάφο, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης.

Είναι το πέμπτο πτώμα που εντοπίζουν οι αρχές, ενώ σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Cape Times», ο δολοφόνος «φανερώνει» κάθε δύο μήνες ένα νέο θύμα στην ευρύτερη περιοχή.

«Το "modus operandi", δηλαδή ο τρόπος δράσης του δολοφόνου είναι ο ίδιος και στις πέντε περιπτώσεις, οπότε υποψιαζόμαστε "serial killer"» δήλωσε μια αστυνομική πηγή στην εφημερίδα.

Όλα τα θύματα είναι γυναίκες, ηλικίας από 20 έως 32 ετών και βρέθηκαν όλες γυμνές και θαμμένες με τον ίδιο τρόπο, με τα χέρια δεμένα στην πλάτη.

«Υποψιαζόμαστε βιασμό, αλλά θα πτώματα είναι σε τέτοιο βαθμό αποσύνθεσης που δεν μπορούν καν να αναγνωρισθούν - δεν μπορούμε καν να πάρουμε αποτυπώματα», είπε η ίδια πηγή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ