2014-12-18 13:06:52
Φωτογραφία για Ποια Είναι Η Αλήθεια Του Άγριου Καυγά Γερμανού – Ίμβριου;
Ένα Paparazzi – video που δείχνει τον τραγουδιστή Πέτρο Ίμβριο και τη Ναταλία Γερμανού να τσακώνονται στη μέση του δρόμου κάνει το γύρο του Ελληνικού διαδικτύου και έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια Όσοι έχουν προσπαθήσει  να επικοινωνήσουν με το πρώην ζευγάρι δεν τα έχουν καταφέρει καθώς τα τηλέφωνα τους είναι κλειστά. Αν παρατηρήσεις καλύτερα το video θα δεις πως κάποια πράγματα φωνάζουν ότι το όλο σκηνικό φαίνεται να είναι μια απάτη!

Η κοπέλα που τραβάει το βίντεο ακούει – εντελώς τυχαία – ένα τραγούδι το οποίο ερμηνεύει ο ίδιος ο Πέτρος Ίμβριος και επρόκειτο για το νέο του τραγούδι  με τίτλο «Έξω φρενών» ,για το οποίο μάλιστα είχε κάνει και ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου είχε γράψει:

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!

Πάμε να την ξεκινήσουμε…ανελαστικά!!!!

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι!!!


Παμεεεεεεεεε πάνω στα τραπεζια απ το πρωι λέμεεεεε!

“Έξω φρενών με κάνεις!!!”

Στίχοι : Γιαννης Λιόντος

Μουσική : Γιάννης Λιόντος-Γιάννης Φατούρος»

Αν όντως όλο αυτό είναι μια “διαφημιστική πλακίτσα” να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να κοροϊδέψουν τους δημοσιογράφους, αλλά κυρίως το κοινό που τους ακολουθεί και τους στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι κρίμα η Ναταλία Γερμανού, μετά από τόσα χρόνια πορείας, να σκαρφίζεται χαζο – πλακίτσες για να αυξήσει τα νούμερα της εκπομπής της. Εύγε!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ