2014-12-18 19:16:10
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΕ... ΠΑΓΟΥΡΙ! (PHOTO & VIDEOS)
Ο Ολυμπιακός απέχει μόλις 1 βαθμό από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ αφού οι... επίδοξοι πρωταθλητές μπουγατσομάχοι γνώρισαν την ήττα-διασυρμό στα Γιάννια από τον ΠΑΣ με 3-0.

Όλοι αυτοί που μιλούσαν για σημάδια... τίτλου, για τη μπαλάρα του ΠΑΟΚ, όλοι αυτοί που στα κανάλια μιλούσαν για τις... αιματολογικές του Μήτρογλου και του Τσόρι, όλοι αυτοί που φώναζαν προκαταβολικά για τον Βοσκάκη στις εφημερίδες (αλήθεια, πως σας φάνηκε η διαιτησία στα Γιάννινα;;;) έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και βλέπουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαθημένος στην κορυφή και δε μπορεί να διαχειριστεί την... ευθύνη του τίτλου. Άλλωστε έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον τελευταίο που κατέκτησαν.

Με έξυπνο παιχνίδι αντεπιθέσεων ο ΠΑΣ με γκολ του Λίλα στο 25', του Κοροβέση στο 72' (ναι,αυτού που σήμερα κάποιες εφημερίδες μιλούσαν για... ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον παίκτη) και του Μανιά στο 90' επικράτησε εύκολα με 3-0. Έτσι, σε δύο εξόδους μετά το "Καραϊσκάκη" ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 7 γκολ από Ξάνθη και ΠΑΣ προς επιβεβαιώση ότι ΔΕΝ αντέχει τον πρωταθλητισμό Αλήθεια, θα βγει κανείς έγκριτος δημοσιογράφος να μας πει πόσο... άρρωστος είναι ο ΠΑΟΚ;;;

Δείτε το 1-0 για τον ΠΑΣ από την κάμερα της NOVA ΕΔΩ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ