2014-12-19 08:51:13
Φωτογραφία για Καμικάζι σκόρπισε το θάνατο σε αστυνομικό τμήμα στο Ιράκ
H σουνιτική οργάνωση ισλαμικό Κράτος γουαχαμπιτικού δόγματος του επίσημου της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε ότι ένα μέλος της ξένος μουτζαχεντίν ανατινάχθηκε ως καμικάζι αυτοκτονίας με παγιδευμένο όχημα στην είσοδο του αστυνομικού σταθμού της ιρακινής αστυνομίας.

Από την ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν αρκετοί αστυνομικοί. Η τ.ISIS ή «Daash» στην αραβική και νυν Ισλαμικό Κράτος σε ανακοινωθέν της που υπογράφεται από το «κράτος του Salah al-Din,» αναφέρει ότι ένα μέλος της υπήκοος του Κιργιστάν (Kirghizistan) ο αποκαλούμενος Abu Abdullah kirghize ανατινάχθηκε με ένα αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με 4,5 τόνους εκρηκτικά στην είσοδο ενός αστυνομικού τμήματος.Η επίθεση έγινε στην   συνοικία « οι κόρες του Hassan » στο νότο της πόλης Samarra.Σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν πολυάριθμοι αστυνομικοί. «To Kιργιστάν είναι χώρα της Κεντρικής Ασίας και κατά το παρελθόν βρισκόταν εντός της Σοβιετικής ένωσης.Είναι η μία από τις 2 χώρες που ανέφερε ο πρόεδρος Πούτιν στη σημερινή του ετήσια συνέντευξη ως χώρες όπου η Ρωσία διατηρεί στρατιωτικές βάσεις για αντιμετώπιση της τρομοκρατίας.

 Η ίδια οργάνωση ευθύνεται για τον αποκεφαλισμό ενός πολίτη ιρακινού με την κατηγορία της μαγείας στην επαρχία Salahuddin στα βόρεια της Bagdad.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΗ οργάνωση διέδωσε στο Internet τις φρικτές φωτογραφίες του δημόσιου αποκεφαλισμού που έγινε μπροστά σε πλήθος.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ