2014-12-19 20:23:06
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!
Ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο παιχνίδι για το 2014 στην έδρα της Καλλονής και αναμένεται να έχει μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο του, που σήμερα του επιφύλασσε θερμή υποδοχή στη Μυτιλήνη.

Περίπου 800 οπαδοί του Ολυμπιακού ανέμεναν την αποστολή των ερυθρόλευκων στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης, με τον κόσμο να επιφυλάσσει θερμή υποδοχή στον Μίτσελ και τους παίκτες του.

Το Σάββατο οι ερυθρόλευκοι δίνουν κόντρα στην Καλλονή το τελευταίο παιχνίδι τους για το 2014 και έχουν την ευκαιρία να προσπεράσουν (τουλάχιστον προσωρινά) τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή.

Ο Ερίκ Αμπιντάλ μπορεί να αποχαιρέτησε, όμως θα ενισχύσει για μια ακόμα φορά την ομάδα δεδομένων των απουσιών των Μποτία, Αυλωνίτη. Για το λόγο αυτό ο Μίτσελ πήρε μαζί του και τον νεαρό αμυντικό από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, Πραξιτέλη Βούρο (ως εναλλακτική λύση).

Εκτός έμεινε ο Αφελάι, ο τραυματίας Μιλιβόγεβιτς, ο Ντουρμάζ που ακόμα δεν έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό, ο Σαλίνο που δεν υπολογίζεται και ο Φουστέρ, ο οποίος είχε χάσει και το ματς με τον Πανιώνιο λόγω ίωσης.

Να θυμίσουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ