2014-12-19 20:46:53
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Με σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθεί η ενδέκατη αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών, που θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Tο ενδιαφέρον στρέφεται στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη.

Η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να κλείσει το ίδιο εντυπωσιακά με την μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα την φετινή σεζόν, με την Ελένη Μεμετζή να δηλώνει για το ματς: «Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να ευχαριστηθούμε. Παίζουμε με τους πρωταθλητές, με μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να έχουμε καλές γιορτές. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί, αφού όπως πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Μετά τις φοβερές εμφανίσεις του επί της Γαλατάσαραϊ ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον Παναθηναϊκό (είναι στο -7 με δύο ματς λιγότερα).

Ο Γιάννης Νικολάκης -που θα παρατάξει την ομάδα του χωρίς προβλήματα- δήλωσε για το ματς: «Παίζουμε ένα αρκετά κρίσιμο παιχνίδι με μια ομάδα που ναι μεν είναι πρώτη χρονιά στην Α1 αλλά έχει κάνει καλές μεταγραφές κι είναι εντός στόχων. Χρειάζεται προσοχή και σωστή διαχείριση της κούρασης μετά τα δύο παιχνίδια με την Γαλατά. Το ζητούμενο είναι να βγάλουμε ενέργεια και να δώσουμε το 100% ώστε να κλείσουμε νικηφόρα τη χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ