2014-12-20 03:39:05
Φωτογραφία για Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Δράσεις για αυτούς που έχουν ανάγκη
Ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους και τις τοπικές κοινωνίες,μέσα από προγράμματα και δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που έχουν σαν επίκεντρο τους τον άνθρωπο.Τις γιορτινές αυτές ημέρες ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για μια ακόμη χρονιά με μια σειρά προγραμμάτων προσφοράς και βοήθειας βρέθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Βοήθεια σε 50 άπορες οικογένειες

Μέσα από τα φετινά προγράμματα κοινωνικής προσφοράς 50 άπορες οικογένειες έλαβαν τα απαραίτητα για το γιορτινό τους τραπέζι. Σε μια προσπάθεια που έγινε με την συνεργασία και καθοδήγηση μελών της τοπικής αυτοδιοίκησης, διανεμήθηκαν σε 50 οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, δέματα που περιείχαν κρέας, λάδι, γάλα, ζάχαρη, μακαρόνια, σαλάτες κλπ. Το πρόγραμμα φέτος πραγματοποιήθηκε στις περιοχές Σκοτίνας, Λεπτοκαρυάς, Λιτοχώρου, Δίου και Καρύτσας Πιερίας.

Ενίσχυση γευμάτων αγάπης


Τα γεύματα αγάπης που προσφέρονται σε άπορους και άστεγους ανθρώπους από το συσσίτιο του ιερού ναού της Αγίας Σοφίας στην πόλη της Λάρισας, αποφάσισε να ενισχύσει φέτος ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, με την προσφορά ενός περίπου τόνου τροφίμων καθώς και μίας παλέτας ειδών πρώτης ανάγκης.

Στήριξη του έργου της Μητρόπολης Κατερίνης

Στηρίζοντας το έργο της Μητρόπολης Κατερίνης και την λειτουργία του Εκκλησιαστικού κοινωνικού παντοπωλείου «Ο Τροφοδότης», ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προσέφερε 700 περίπου κιλά ειδών πρώτης ανάγκης και μια παλέτα με χαρτικά είδη. Παράλληλα, στην τράπεζα αγάπης δωρεάν διανομής ενδυμάτων «Ο Άγιος Ιωάννης ο ελεήμων» της Μητρόπολης Κατερίνης, προσφέρθηκε μια παλέτα με είδη ρουχισμού που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου σαν μια ελάχιστη προσφορά στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Προσφορά στο Παιδικό Χωριό SOS Θεσσαλονίκης

Για 4η χρονιά φέτος ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου συνεχίζει την στήριξη και την προσφορά του στα παιδιά που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας και στηρίζοντας το έργο του παιδικού χωριού SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης. Φέτος, η εταιρεία προσέφερε 800 κιλά τροφίμων, 400 κιλά ειδών καθαρισμού και 1.200 περίπου τεμάχια χαρτικών ειδών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ