2014-12-20 07:15:06
Φωτογραφία για Ήρθε ο …Αι Βασίλης για τα παιδιά του προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων [video]
Μέσα σε μια «ζεστή», οικογενειακή ατμόσφαιρα και σε κλίμα ομόνοιας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Αστυνομικού και Πολιτικού προσωπικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Τρικάλων διοργάνωσαν σε παιδότοπο της πόλης για ακόμη μια χρονιά λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, γιορτή για τα μικρά παιδιά των εργαζομένων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Τα μικρά παιδιά, διασκέδασαν και έπαιξαν με την κεφάτη παρέα των κλόουν που τους χάρισε γέλιο και απόλαυσαν τα παιχνίδια του παιδότοπου.

Η χαρά των παιδιών έγινε ακόμη μεγαλύτερη όταν προς το τέλος της εκδήλωσης εμφανίστηκε ο Αϊ Βασίλης με την κόκκινη στολή του, όπου μοίρασε χαρά και δωράκια σε όλα τα παιδάκια ενώ τις καθιερωμένες ευχές προς τα παιδιά και στους Αστυνομικούς που υπηρετούν στα Τρίκαλα, έδωσε ο αναπληρωτής Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων Αχιλλέας Γρηγορίου.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ