2014-12-21 08:32:02
Φωτογραφία για Δείτε που θα εμφανιστούν την Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα η Μπάντα και η Μπαντίνα του Δήμου Πατρέων
Στο πνεύμα των γιορτινών ημερών θα κινηθεί το μουσικό σχήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, η Μπάντα, η οποία πάντως πλέον αποτελεί ενιαίο σύνολο με το πιο νεανικό «φυτώριο» της Δημοτικής Μουσικής, την Μπαντίνα, υπό την καλλιτεχνική μπαγκέτα του μαέστρου Χρήστου Λούκα.

Η Μπάντα θα δώσει το παρών σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα και γιορτές συλλόγων.

Να σημειωθεί ακόμα πως η Μπάντα θα παιανίσει και τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα ιδρύματα της πόλης, συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις επισκέψεις του σε αυτά.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Γιορτή των Αστυνομικών με την συμμετοχή της Μπάντας και στη συνέχεια μετάβαση στο Αρχαιολογικό Μουσείο, για να παιανίσει τα Κάλαντα (9.30 πρωί).

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στην Κρήνη (17.15)

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Κάλαντα θα παιανίσει τα Κάλαντα , συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη στα Ιδρύματα, Άσυλο Ανιάτων - Κιβωτός Αγάπης - Καραμανδάνειο - Μέριμνα - Κωνσταντοπούλειο - Αγία Σκέπη και Φωλιά. (10 το πρωί).

ΤΡΙΤΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Μπάντα στις 12 το μεσημέρι, θα παρουσιάσει τα κάλαντα στον Δήμαρχο. Στις 6 το απόγευμα θα πάρει μέρος στην γιορτή προσωπικού του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Μπάντα θα συμμετάσχει στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στα Αραχωβίτικα (17.15).

*Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, η Μπάντα θα μεταβεί στο κλειστό του Απόλλωνα στην Περιβόλα, για να λάβει μέρος στην εορταστική εκδήλωση. (19.30).

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης στις 22 Δεκεμβρίου 2014 θα επισκεφθεί αρχικά στις 10.30 το Άσυλο Ανιάτων και θα ακολούθως θα μεταβεί στις 11 στην Κιβωτό της Αγάπης, στις 11.30 στο Καραμανδάνειο, στην Μέριμνα στις 12 το μεσημέρι, στο Κωνσταντοπούλειο, στον οίκο ευγηρίας Αγία Σκέπη στη1 το μεσημέρι και στο ίδρυμα Φωλιά στη 1.30
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ