2014-12-21 13:23:10
Φωτογραφία για Ανατροπή: Στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος - Καταθέτει και ο Χαϊκάλης
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Χαϊκάλη. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ενώ επρόκειτο να καταθέσει τη Δευτέρα, καθώς ειδοποιήθηκε χθες το βράδυ για να καταθέσει σήμερα και είχε δηλώσει κώλυμα. Ωστόσο, θεωρώντας ότι μεθοδεύεται το κλείσιμο της υπόθεσης έσπευσε να καταθέσει και σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στις αρχές να "μην αποτολμήσουν να κλείσουν την υπόθεση".

"Έρχομαι στην εισαγγελία γιατί χθες βράδυ επικοινώνησε μαζί μου ο Ταξίαρχος Παν. Στάθης, αναφέροντας μου την επιθυμία επιθυμία του εισαγγελέα να καταθέσω. Του εξήγησα το κόλλημα οτι θα πρεπει να παραλαβω γιο μου απο Αμερικη και να καταθέσω τη Δευτέρα και το δεχτηκε. Σήμερα το πρωί από τους δημοσιογράφους διέρρευσε η δυσαρεσκεια της εισαγγελίας και με ειδοποίησε η συνήγορος Ελενη Τζούλη, ότι θα πρέπει να καταθεσω τώρα αλλιως ο Ντογιάκος ωρύεται ότι θα κλείσει την υπόθεση", δήλωσε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε:

"Μεθοδεύεται το κλείσιμο της υπόθεσης. Όσο για τη χθεσινή διαρροή ότι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το υλικό είναι μονταρισμένο, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας και ο Π. Στάθης με διαβεβαιώνουν ότι το υλικό δεν έχει φτάσει σε αυτούς και βρίσκεται στο συρτάρι το Ντογιάκου".


Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι η Ασφάλεια δεν έχει το πρωτότυπο υλικό.

"Λέει ψέμματα ο Παναγιωτόπουλος, όταν λέει ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να καταθέσω. Άλλα λέει σε εμένα και άλλα σε εσάς."

Σε ερώτηση για τη χθεσινή κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου είπε χαρακτηριστικά: "Ο Αποστολόπουλος δεν πρόλαβε να στείλει το υλικό 15 ημέρες τώρα; Αφήστε τα αυτά".

Το κατώφλι του Εισαγγελέα πέρασε στις 11 το πρωί ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης προκειμένου να δώσει περεταίρω εξηγήσεις μετά και την χθεσινή κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον κ. Παναγιωτόπουλο.

Εντός της ημέρας πιθανότατά να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα για την ίδια υπόθεση ο Λάκης Λαζόπουλος.

Η Δικαιοσύνη είναι αποφασισμένη να τρέξει την έρευνα για την υπόθεση με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του από τον Γιώργο Αποστολόπουλο.

Πηγή: news247
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ