2012-04-30 18:41:45
Φωτογραφία για Με τους κορυφαίους για το δέον γενέσθαι
Τα κορυφαία στελέχη κάλεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος προκειμένου να λάβουν μέρος σε σύσκεψη για τον προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Πρόκειται για το μικρό σχήμα που έχει συστήσει ο κ. Βενιζέλος και το οποίο απαρτίζεται από τους Mίμη Ανδρουλάκη, Άννα Διαμαντοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδο, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Χρήστο Παπουτσή, Δημήτρη Ρέππα, Κώστα Σκανδαλίδη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να θέσει θέματα προεκλογικής στρατηγικής και συστράτευσης, εν όψει της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσει τις καθημερινές παρεμβάσεις του, είτε με συνεντεύξεις, είτε με κεντρικές ομιλίες. Εκτός από αυτή του Συντάγματος, ο κ. Βενιζέλος την Πέμπτη θα μεταβεί στην Ρόδο, όπου θα μιλήσει σε ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Φάκελοι» του ΣΚΑΙ, ενώ αύριο θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της Νεολαίας του κόμματος. Τέλος την Τετάρτη θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ