2014-12-22 10:46:54
Φωτογραφία για Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας
Δύο μοτοσυκλέτες ενεπλάκησαν σε τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή... σε έναν άνδρα, ενώ ένας ακόμη φέρει πολλαπλά εγκαύματα και άλλοι δύο σοβαρά τραυματισμένοι Το δυστύχημα σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.

Τέσσερα άτομα αναβάτες των δυο δικύκλων, από τα οποία ένας ακρωτηριάστηκε κι έχασε τη ζωή του, ένας πολυεγκαυματίας διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση, κι ένα ζευγάρι τραυματίστηκαν σοβαρά κι έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό.

Από τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, οι δύο μηχανές συγκρούστηκαν, στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Ομήρου (21/12-17.35).

Πρόκειται για ένα Piagio και ενα Honda, με αναβάτες δύο αγόρια κι ένα ζευγάρι αντίστοιχα.

Οι δύο αναβάτες της μηχανής όπως διαπιστώθηκε δεν έφεραν κράνη, με αποτέλεσμα ο ενας απο τους δυο αναβάτες να εκτιναχθεί από το δίκυκλο και προσέκρουσε με τον κορμό σε προστατευτικά κιγκλιδώματα με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί. Κατά τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο κατέληξε.

Ο έταιρος αναβάτης, υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν το ντεπόζιτο της μηχανής εξερράγη όπως δείχνουν τα πρώτα ευρήματα στο σημείο του δυστυχήματος. Πολυεγκαυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαϊκό.

Οι δυο αναβάτες του δικύκλου που ενεπλάκη στο τροχαίο έχουμε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ