2014-12-22 17:22:07
Φωτογραφία για Ταξίδι σε ένα γιορτινό σκηνικό, που θυμίζει ζωντανό παραμύθι... [video]
Ταξίδι σε ένα γιορτινό σκηνικό, με μελωδίες και φωτισμούς που σχεδιάζονται για να δημιουργήσουν, ένα σκηνικό που θα θυμίζει ζωντανό παραμύθι υπόσχονται οι επαγγελματίες του τουρισμού,αλλά και οι άνθρωποι του Δήμου Ιωαννιτών, σε όσους επιλέξουν φέτος τα Γιάννενα για μια χριστουγεννιάτικη εξόρμηση.Οι επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την φωταγώγηση δύο ορόσημων της πόλης.

Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε δύο χαρακτηριστικά μνημεία της πόλης το Κάστρο και το Κεντρικό Ρολόι στοχεύοντας στην ανάδειξη της ιστορικής τους αξίας και στη δημιουργία ενός ιδιαίτερου και μυσταγωγικού κλίματος.Η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων , λειτουργεί ένα πληροφοριακό περίπτερο, προκειμένου να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο,στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων έως τις 3 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Στο κιόσκι λειτουργούν laptop, τα οποία θα είναι συνδεμένα με το ασύρματο δίκτυο του δήμου Ιωαννιτών και θα παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία οι επισκέπτες μας επιθυμούν. Παράλληλα, υπάρχουν έντυπα με ενημερωτικό υλικό για όλες τις εκδηλώσεις της πόλης.

Οι επισκέπτες θα λαμβάνουν και ερωτηματολόγιο το οποίο, αν επιθυμούν, θα συμπληρώνουν με στόχο οι ξενοδόχοι αλλά και οι φορείς του τουρισμού να αντλήσουν πληροφορίες για όλα τα θετικά ή αρνητικά της πόλης.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ