2014-12-22 21:53:04
Φωτογραφία για ΕΧΡΙΣΕ ΦΑΒΟΡΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ!
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έδωσε στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον πρώτο λόγο για τις προνομιούχες δυο θέσεις του στ' ομίλου της Ευρωλίγκας, αλλά τόνισε πως η Φενέρ του θα κάνει ό,τι μπορεί για ν' αλλάξει τα δεδομένα.

Ο 54χρονος Σέρβος τεχνικός της Φενέρ μίλησε στην τηλεόραση της τουρκικής ομάδος μεταξύ άλλων για ...την ήττα απ' τον Παναθηναϊκό (91-73 στις 30/10 - 3η αγων. Ευρωλίγκας) στο ΟΑΚΑ: «Έκτοτε άρχισε μία σοβαρή αλλαγή για εμάς. Πήγαμε στην προπόνηση και δουλέψαμε απ' το πρωί μέχρι το απόγευμα. Συζητήσαμε, αναρωτηθήκαμε "Τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα" κι όλοι γνώριζαν πολύ καλά την απάντηση. Η συγκέντρωση είναι πολύ σημαντική. Οι παίκτες μου πάντα προσπαθούν να 'ναι συγκεντρωμένοι. Το κίνητρο είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να βγαίνεις στο παρκέ με την ίδια συγκέντρωση απέναντι σε κάθε αντίπαλο».

...το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας: «Στο ΤΟΡ 16 κάθε ομάδα είναι δυνατή
. Μία κατοχή, ένα καλάθι καθορίζει όλη τη ζωή σου. Έχουμε 14 αναμετρήσεις μπροστά μας. Πρέπει να δουλέψουμε ξεχωριστά για την κάθε μία για το στόχο της πρόκρισης στα playoffs. Πρέπει να προετοιμαστούμε αναλόγως. Στην πρεμιέρα θ' αντιμετωπίσουμε στην Κωνσταντινούπολη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2/1). Έχουμε μπροστά μας μία αήττητη ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Απ' την άλλη, πέραν των αντιπάλων μας υπάρχουν κι οι συχνές μετακινήσεις. Πρέπει να προχωρήσουμε μία αναμέτρηση τη φορά. Η ποιότητα της ομάδος είναι πολύ σημαντική. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι ο Ολυμπιακός είναι τα φαβορί του ομίλου, όπως όλοι θα συμφωνήσουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ