2014-12-23 02:16:05
Φωτογραφία για Ληστές έκαψαν ηλικιωμένο με σίδερο
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Στύρα Ευβοίας, όπου ληστές έκαψαν ηλικιωμένο άντρα στο πρόσωπο με το... πυρακτωμένο σίδερο, του έσπασαν δύο πλευρά και έδεσαν τον ίδιο και τη γυναίκα του.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο σύζυγος χρειάστηκε να βγει έξω από το σπίτι του για να πάει στην τουαλέτα. Κατά την επιστροφή του, δύο άνδρες που φορούσαν κουκούλες του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές και στη συνέχεια τον έσυραν στο σπίτι όπου και έδεσαν. Την ίδια ώρα ο ένας από τους ληστές πάει στην κρεβατοκάμαρα που κοιμόταν η σύζυγος του ηλικιωμένου και αφού την τραβάει από το κρεβάτι την οδηγεί στο σαλόνι. Εκεί οι δύο κακοποιοί δένουν χειροπόδαρα το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με το evianews.com, ρωτούν με λύσσα που έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και όταν το ζευγάρι τους λέει ότι δεν έχουν χρήματα παρά μόνο 800 ευρώ, τότε οι ληστές κλοτσούν τον ηλικιωμένο άντρα με δύναμη στα πλευρά και του ρίχνουν μπουνιές στο πρόσωπο.


Αφού κάνουν άνω κάτω στο σπίτι, βάζουν το ηλεκτρικό σίδερο στην πρίζα και καίνε τον άνδρα στην άκρη του προσώπου του. Εκείνη την ώρα η γυναίκα του αγροφύλακα φωνάζει: «αφήστε τον, αφήστε τον» αλλά δε συγκινεί τους ληστές.

Συνέχιζαν να ρωτούν επίμονα το ηλικιωμένο ζευγάρι πού κρύβει χρήματα και κοσμήματα και επειδή έκριναν ότι οι απαντήσεις δεν τους ικανοποιούσαν, ο ένας εκ των δύο γύρισε και είπε στη γυναίκα: «Έτσι είσαι; Τώρα θα δεις τι θα κάνω στο πρόσωπο του άντρα σου». Τότε πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και το πάτησε στο πρόσωπο του ηλικιωμένου!

Δεμένη χειροπόδαρα η ηλικιωμένη κατάφερε να πάρει ένα μαχαίρι, να κόψει τα δεσμά του συζύγου της και έτσι μπόρεσαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο άνδρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ