2014-12-23 13:12:17
Φωτογραφία για Τα Χανιά βυθίστηκαν στο πένθος παραμονές Χριστουγέννων...[photos]
Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά παραμονές Χριστουγέννων... μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα και στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους, ηλικίας από 18 ως 20 χρόνων ενώ ένας ακόμη νεαρός χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο.

Οι δύο 19χρονες κοπέλες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου, κατάγονταν από το Καστέλι Κισάμου και ο Δήμος αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τα Χριστούγεννα, συμπάσχοντας στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Θοδωρής Σταθάκης εξέφρασε εκ μέρους όλων των δημοτών τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων νεαρών κοριτσιών:

“Με αφορμή την απώλεια τριών νέων συμπολιτών μας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες στην πόλη των Χανίων, θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων. Ο Δήμος Κισσάμου συμπαραστεκόμενος στο πένθος των οικογενειών των θυμάτων ακυρώνει όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.”


Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η ανακοίνωση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου με την οποία εκφράζει συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του τροχαίου ενώ ταυτόχρονα γνωστοποιεί ότι θα ακυρωθούν όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήρια του, στις οικογένειες των νέων παιδιών που χάθηκαν στο τροχαίο ατύχημα που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης 23 Δεκεμβρίου 2014 στα Χανιά. Συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος των οικογενειών, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες για την Κίσαμο εκδηλώσεις του Ν.Ε.Σ.Κ. για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά 2014-2015".

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο νεαρός τραυματίας του τροχαίου

Tην ίδια ώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο μοναδικός επιζήσαντας του τραγικού δυστυχήματος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Tην ίδια ώρα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο μοναδικός επιζήσαντας του τραγικού δυστυχήματος, με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη.

Ότι απέμεινε από το μοιραίο αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ξεψύχησαν τρεις νέοι άνθρωποι

το τοιχίο στο οποίο προσέκρουσε το ΙΧ αυτοκίνητο τα ξημερώματα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ