2014-12-23 18:20:10
Φωτογραφία για ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ ΓΙΑ... ΚΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ρικάρντο Κόστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει πει το «ναι» στον Μίτσελ και αυτό που απομένει, είναι το... τυπικό για έρθει στο Λιμάνι.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, θέλει να φύγει από το Κατάρ, καθώς εκεί δεν είναι ικανοποιημένος και φαίνεται πως οι επόμενες ημέρες θα είναι οι καθοριστικές για το θέμα.

Όπως γράφουν από εκεί και πέρα οι Ισπανοί και πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "superdeporte.es", ο Κόστα είναι έτοιμος να έρθει στο Θρύλο, παίρνοντας τη θέση του Ερίκ Αμπιντάλ, που αποχώρησε.

«Ο Μίτσελ θέλει τον Ρικάρντο Κόστα για τη θέση του Αμπιντάλ. Ο αμυντικός της Βαλένθια είναι κοντά στο να γίνει ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Έχει επιλεχτεί από το ελληνικό κλαμπ, στο οποίο παίζει ο Τσόρι Ντομίνγκες, ώστε να αντικαταστήσει το κενό του Ερίκ Αμπιντάλ, που αποχώρησε από την ενεργό δράση», γράφει το δημοσίευμα.

Όσον αφορά στο τι γράφουν οι Πορτογάλοι, η «abola» υπογραμμίζει ότι επικοινώνησε μαζί του, με τον ίδιο να μην σχολιάζει τίποτα, αλλά να παραδέχεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ