2014-12-23 20:49:16
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΩΣ... ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΕ ΠΑΟ!
Ο Γιώργος Πρίντεζης έβγαλε και τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, αλλά είναι πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης και δύσκολα θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σημερινή του (23/12) προπόνηση με όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται. Τα προβλήματα έχουν μειωθεί αρκετά με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παραμένει μόνο στη λίστα των τραυματιών.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εδώ και 2-3 μέρες προπονείται κανονικά και το ίδιο συνέβη και σήμερα, ωστόσο ο διεθνής φόργουορντ υπολείπεται αρκετά σε... «ανάσες» και ρυθμό λόγω της πολύμηνης απουσίας του. Είναι άγνωστο αν Γιάννης Σφαιρόπουλος θα τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά ακόμα και αν συμβεί αυτό τα λεπτά συμμετοχής του θα είναι ελάχιστα, μη θέλοντας να ρισκάρει οποιαδήποτε υποτροπή ενόψει Top 16.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν συγκεντρωμένοι την προετοιμασία τους για το ματς με τον "αιώνιο" γνωρίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος τόσο ως προς τη βαθμολογία όσο και ως προς τη ψυχολογία των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Facebook χάνει τους έφηβους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Facebook "χάνει" τους έφηβους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ