2014-12-24 12:07:07
Φωτογραφία για «ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ»
Απαντήσεις για όλους και για όλα έδωσε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός "ξεγύμνωσε" Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ", όπου μίλησε για τη λάσπη που ρίχνουν στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, τονίζοντας πως θα τους... βόλευε να μην υπάρχει Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά δεν θα τους κάνουν τη χάρη.

Όσο για την κούρσα του πρωταθλήματος, τόνισε πως θα πανηγυρίσουν το μήνα που πρέπει και όχι τα Χριστούγεννα.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του Κώστα Καραπαπά:

Το πρωτάθλημα, συνολικά, είναι "πολεμικό". Έτσι δεν είναι;

"Είναι πολεμικό γιατί κάποιοι αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν ομάδες, έχουν επιδοθεί σε εκστρατείες συκοφαντίας και σε σπίλωση των αντιπάλων. Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Θα τους βόλευε να μην υπάρχει Μαρινάκης. Να έχουμε και εμείς την... "Ολυμπιακή συμμαχία", με μπάτζετ μικρομεσαίας ομάδας και τότε θα είχαν σίγουρα έναν ευκολότερο αντίπαλο. Δεν θα του κάνουμε τη χάρη. Όταν σταματήσουν να στήνουν ανύπαρκτα σκάνδαλα και εκπομπές και επενδύσουν στο ποδόσφαιρο, τότε μπορεί να έχουν ελπίδα να μας φτάσουν".


Δεν θα θέλατε κι εσείς να είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα; Πολλοί λένε ότι είναι καλύτερα που κοντράρει φέτος ο Πάοκ "Ανταγωνισμός καλό είναι να υπάρχει. Και όσο ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος, το πρωτάθλημα αρέσει σε όλους. Αν είναι πρώτος, τότε το πρωτάθλημα τους ξινίζει και πάλι... Καλός, λοιπόν, ο ανταγωνισμός, αλλά δεν μπορεί να τα όποια λάθος σφυρίγματα εναντίον του Ολυμπιακού να είναι "ανθρώπινα λάθη". Καταλάβατε; Δεν μπορεί να χάνουμε βαθμούς στο Αγρίνιο από λάθη διαιτητή του διαιτητή και να βλέπουν την... ομορφιά του ποδοσφσίρου, αλλά όταν χάνουν άλλοι βαθμούς, από λάθη του διαιτητή να μιλάνε για "συστήματα" και "παράγκες". Εδώ έχουμε φτάσει στο παράλογο πριν από λίγα 24ωρα. Να έχει αλλοιωθεί αποτέλεσμα σε παιχνίδι του Πάοκ, υπέρ του Πάοκ, στη Λιβαδειά και να ωρύονται οι του Πάοκ κατά της διαιτησίας"!

Είναι Χριστούγεννα και συμβαίνει κάτι σπάνιο τα τελευταία χρόνια, Ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος...

"Εμείς είμαστε πρωταθλητές το μήνα που πρέπει, όχι τα Χριστούγεννα. Κάναμε κακό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα, αλλά θα το διορθώσουμε στο δεύτερο. Πήγαμε τουλάχιστον εξαιρετικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, από λεπτομέρειες και για κάποιον Καράσεφ χάσαμε την πρόκριση στις "16" καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

Θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός για να το καταφέρει αυτό; Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα, έχει δείξει φέτος αδυναμίες.

"Θα γίνει ό,τι πρέπει και πιστεύουμε όλοι ότι η ομάδα μας θα είναι πολύ καλύτερη στον δεύτερο γύρο. Και επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για μεταγραφές, δεν θα σας πως ονόματα. Θα σας πω ότι θα αποκτηθεί σίγουρα ένας εξαιρετικός αμυντικός και ένας εξτρέμ".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ