2014-12-24 14:07:19
Φωτογραφία για ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΡ-16
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς δίνει φέτος στη Φενέρμπαχτσε 10.4π., 3.4 ασίστ και 2.1 ριμπ., κατά μ.ο., με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να εξηγεί πως... δεν είναι αρκετά.

Τον ρώτησαν αν η εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού θα κάνει μεταγραφές, εν όψει του ΤΟΡ16. Αυτό που είχε να πει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ότι "αν φέρουμε κάποιους, θα πρέπει να είναι οι σωστές επιλογές για την ομάδα. Πιστεύω πολύ σε αυτό που έχουμε. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Σε αυτό το μέρος της σεζόν θα κριθεί η δουλειά όλων, συμπεριλαμβανομένης αυτής που κάνω εγώ".

Η πραγματικότητα αναφέρει πως η πρωταθλήτρια της γείτονας δεν έχει πολλά χρήματα να διαθέσει. Οι Τουρκιγιλμάζ και Αλτιντίγκ αποτελούν παρελθόν (δόθηκαν ως δανεικοί), αλλά η Φενέρ είναι αυτή που θα δώσει τα περισσότερα από τα χρήματα τους. Πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr" αναφέρουν ότι και ο Σερχάτ Τσετίν είναι στην πόρτα της εξόδου. Αν την περάσει, τότε ενδεχομένως να βρεθούν τα χρήματα για την όποια μεταγραφή.


Ας γυρίσουμε όμως, σε αυτά που έχει η Φενέρμπαχτσε, γιατί ρώτησαν τον "Ζοτς" για τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Τι είπε; "Τα πάει μια χαρά, αλλά γενικά στο μπάσκετ η ατομική δουλειά είναι πολύ σημαντική. Είναι εύκολο να σκοράρεις, αλλά είναι δύσκολο να πασάρεις καλά. Δουλεύω με πολλούς ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι για να γίνουν καλοί, πρέπει να δουλέψουν σκληρά".

Τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του, εν όψει ΤΟΡ16; "Τις βολές, όπου είμαστε κακοί, ενώ πρέπει να βελτιώσουμε και την άμυνα που παίζουμε. Οι καλοί παίκτες δεν είναι αυτοί που βάζουν πόντους, αλλά και εκείνοι που προσφέρουν σε επίθεση και άμυνα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ