2014-12-24 17:22:29
Φωτογραφία για Απαράδεκτη συμπεριφορά ελεγκτών στο λεωφορείο 815
Αγαπητό Tromaktiko,

Θέλω να καταγγείλω την απαράδεκτη συμπεριφορά... ελεγκτών στο λεωφορείο 815 από Γουδί προς Ταύρο. Δυστυχώς αυτή είναι μαρτυρία της γυναίκας μου και δεν ήμουν και εγώ εκεί. Γιατί λέω δυστυχώς; Επειδή με έχουν φέρει πλέον ως τα όρια μου οι ελεγκτές λεωφορείον, μέτρο κ.λ.π

Ο κόσμος φοβάται και να μιλήσει στην ωμή ψυχολογική βία που κάνουν οι συγκεκριμένοι κύριοι (γαϊδουριά θα τα έλεγα εγώ). Δείτε την απαράδεκτη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων μέρες που είναι. Επιτέθηκαν φραστικά σε ένα κορίτσι - επιβάτη του συγκεκριμένου λεωφορείου επειδή δεν είχε εισιτήριο. Και κάνω την έξης ερώτηση. Αν ήταν ένας σωστός άνδρας με παντελόνια εκεί δεν θα έπαιρνε την υπεράσπιση της κοπέλας; Ή αν ήταν κανέναν σύζυγος; Ή οτιδήποτε; Εάν πέσουν σε κανέναν τρελό αυτά τα γλοιώδεις υποκείμενα δυστυχώς θα θρηνήσουμε θύματα! 

Δυστυχώς για έμενα η ανοχή έχει φτάσει στα όρια της και δεν θα ανεχτώ κανένα γουρούνι ελεγκτή να με προσβάλει. Αν είναι δυνατόν να μην μιλάνε οι συνάνθρωποι μας που είναι μάρτυρες σε τέτοια περιστατικά! Aν είναι δυνατόν μονό να κατηγορούμε την κυβέρνηση και τους άλλους! Όλοι βιάζονται να πάνε στα σπίτια τους και δεν παίρνουν θέση! Είμαστε 10.000.000 ζόμπι και καλά μας κάνουν!


Ξυπνήστε Έλληνες και δείτε τα δικαιώματα σας! Πληρωμένα τα έχουμε όλα. Το Σύνταγμα είναι ένα και όχι όπως το εφαρμόζει ο καθένας. Φανταστείτε στο σημείο που έχω φτάσει με αυτούς τους μπ.....ους που θέλω να τους δώσουν όλοι οι επιβάτες ένα γέρο χέρι ξύλο μπας και μπει μπροστά αυτό το μπου...λο που λέγεται κράτος και οι νομοί!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΟΜΠΙ

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ