2014-12-24 17:50:07
Φωτογραφία για «ΣΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΤΣΣΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Η Λαμποράλ Κούτσα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο TOP-16 κόντρα στην Αναντολού Εφές και ο Ιμπόν Ναβάρο είχε να πει δυο κουβέντες για... όλους τους αντιπάλους των Βάσκων, με φόντο τα προημιτελικά της Euroleague.

Οι Βάσκοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον Δ' όμιλο με ρεκόρ 2-4 όμως ολοκλήρωσαν το come-back, πέτυχαν τρεις σερί νίκες και στη συνέχεια, προκρίθηκαν στο TOP-16.

Στο μεσοδιάστημα υπήρξε αλλαγή προπονητή αφού ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μάρκο Κρέσπι, Ιμπόν Ναβάρο, ανέλαβε χρέη χεντ κόουτς στη θέση του Ιταλού τεχνικού και πλέον οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο προπονητής των Βάσκων ανέλυσε τους αντιπάλους στον ΣΤ' όμιλο, έχρισε φαβορί, μίλησε για τις επικίνδυνες ομάδες του γκρουπ κι έκανε τις προβλέψεις του ενόψει Final Four.

Αναλυτικά μίλησε για:

...την Αναντολού Εφές: ''Πρόκειται για μια ομάδα με τεράστια εμπειρία, σπουδαίο ταλέντο και τεράστια όρεξη να κατακτήσει για πρώτη φορά την Euroleague! Η Εφές διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και πολλές συμμετοχές σε Final Four. Έχουμε να κάνουμε με ένα νέο πρότζεκτ όμως οι Τούρκοι διαθέτουν ένα σύνολο που έχει τις δυνατότητες για να διεκδικήσει τον τίτλο. Το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την Αναντολού Εφές σαν να ήταν ο τελευταίος''.


...τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: ''Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα είναι εξίσου δύσκολοι με τα ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές. Στον όμιλό μας δεν βρίσκονται οι δυο μεγάλοι της Ισπανίας (σ.σ. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ), ωστόσο θα αντιμετωπίσουμε τους δυο μεγάλους της Τουρκίας. Αυτές οι ομάδες διαθέτουν δυνατά σύναλα και ο μίνιμουμ στόχος τους είναι η πρόκριση στο Final Four''.

...τον Ολυμπιακό: ''Στον όμιλό μας υπάρχει επίσης ο Ολυμπιακός, τον οποίο γνωρίζουμε καλά από τις αναμετρήσεις μας στη regular season. Ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο TOP-16 ως φαβορί, μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας''.

...τη Νίζνι Νόβγοροντ: ''Η Νίζνι θα είναι δυνατή στην έδρα της και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αντιπάλους της. Εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής της ωστόσο μπορεί να κάνει την έκπληξη, όπως απέδειξε στο Καζάν και κυρίως στην Κωνσταντινούπολη, με τη νίκη επί της Αναντολού Εφές. Ένας πραγματικά περίπλοκος αντίπαλος''.

...την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μάλαγα: ''Η Ουνικάχα έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία που όλοι μας γνωρίζουμε. Όσον αφορά την Αρμάνι Μιλάνο, παρουσιάζει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της όμως μπορεί να διεκδικήσει επί ίσοις όροις την πρόκριση στα προημιτελικά''.

...την ΤΣΣΚΑ Μοσχας: ''Δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι στην Euroleague, μέχρι στιγμής. Ίσως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή. Υπάρχει συγκεκριμένη φιλοσοφία κι ένας πολύ καλός προπονητής στην άκρη του πάγκου. Η βασική αρχή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η άμυνα. Όλα ξεκινούν από εκεί. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από τον τίτλο''.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ