2014-12-24 19:51:07
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΗ» ΤΡΑΜΠΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΚΑΙ... ΜΙΛΑΝ!
Καλά Χριστούγεννα θα κάνουν Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης, που είναι μία ανάσα από την ανταλλαγή του Φερνάντο Τόρες με τον Αλέσιο Τσέρτσι.

Σύμφωνα με δημοσόευμα της "Gazzetta dello Sport", η Μίλαν προσπέρασε την Ιντερ τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση του πρώην επιθετικού της Τορίνο, ο οποίος δεν έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές Ισπανίας μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή των 16 εκατ. ευρώ από την Τορίνο. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έριξε στο τραπέζι ένα χαρτί που ενδιαφέρει τους Ροχιμπλάνκος και ο Αλέσιο Τσέρτσι πλησιάζει στους Ροσονέρι.

Το... χαρτί ακούει στο όνομα Φερνάντο Τόρες, που έχει μείνει στο γκολ με την Εμπολι και που δεν βρίσκει φανέλα βασικού στο «Σαν Σίρο». Στη Μαδρίτη πάντως τον θέλουν. Η Μίλαν είχε αποκτήσει τον Ελ Νίνιο με διετή δανεισμό από την Τσέλσι και τώρα θα τον αφήσει να πάει στην Ατλέτικο και θα πάρει τον Τσέρτσι με δανεισμό 18 μηνών.

Τόρες και Τσέρτσι δεν έχουν προσφέρει τίποτα στις ομάδες τους και αυτό το deal μπορεί να τους βοηθήσει να ξαναβρουν φόρμα επιστρέφοντας ο καθένας στην πατρίδα του. Για τη Μίλαν ο Τσέρτσι θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντικαταστάτη του Χόντα, ο οποίος θα λείψει για το Κύπελλο Ασίας.

«Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν με τη γνώμη μου, αλλά θα ήταν εξαιρετικό αν η επιστροφή του Φερνάντο γινόταν πραγματικότητα» είπε ο βοηθός του Ντιέγο Σιμεόνε, Μόνο Μπούργος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ