2014-12-24 20:52:04
Φωτογραφία για Θρήνος στις κηδείες των παιδιών - Το τελευταίο αντίο...
Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και πένθους τελέστηκαν σήμερα, οι κηδείες της 18χρονης κοπέλας και του 18χρονου νεαρού οδηγού που χτες τα ξημερώματα άφησαν την τελευταία τους πνοή στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε στη γέφυρα του Κλαδισού στα Χανιά.

Συγγενείς, φίλοι και συμπολίτες των άτυχων παιδιών συνόδευσανν τα άτυχα παιδια στην τελευταία τους κατοικία με τις οικογένειες τους να μην μπορούν να πιστέψουν το άσχημο παιχνίδι της μοίρας.

Η κηδεία της 18χρονης τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Καστέλι Κισάμου και η κοπέλα ετάφη στο Κοιμητήριο του Παρθενώνα και η κηδεία του 18χρονου στην Καλλιθέα Βαμβακόπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και ετάφη στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Μιχαήλ  Αρχαγγέλου

Η κηδεία της 19χρονης έγινε στις 2 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και τάφηκε στο  νεκροταφείο της περιοχής.

Εν τω μεταξύ μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο τέταρτος επιβάτης του ΙΧ ένας 20χρονος νεαρός που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στην εντατική του νοσοκομείου Χανίων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χριστούγεννα στη Ρωσία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χριστούγεννα στη Ρωσία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ