2014-12-25 09:40:07
Φωτογραφία για «ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΤΙΓΚΑΡ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Η Μπορντό φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Ντιντιέ Ντιγκάρ, αλλά στη Γαλλία τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Γάλλου χαφ της Νις.

Το γεγονός ότι τρεις ποδοσφαιριστές της Μπορντό (Γουαμπί Καζρί, Άντριου Μπιγιόκο Πόκο και Αμντού Τραορέ) θα λάβουν μέρος στο προσεχές Κύπελλο Εθνών Αφρικής προβληματίζει τους ιθύνοντες της γαλλικής ομάδας.

Για το λόγο αυτό οι Γιρονδίνοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ένας από αυτούς, όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, είναι και ο Ντιντιέ Ντιγκάρ, ο οποίος έχει "ακουστεί" για τον Ολυμπιακό.

Στη Γαλλία τονίζουν ότι το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου με τη Νις λήγει το καλοκαίρι και όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα του.

Το «France Football» μάλιστα υποστηρίζει ότι ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν δεν λέει όχι στο ενδεχόμενο να πάει στην Μπορντό, αλλά οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεσή του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ