2014-12-25 19:04:15
Φωτογραφία για ΠΛΕΓΑΣ : ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο νεαρός Κώστας Πλέγας μιλάει στο "Gazzetta.gr" για τους στόχους του ως προς τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ενημέρωση για ενσωμάτωση στην ομάδα για τον Γενάρη.

Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης πατρινά ΜΜΕ επιμένουν πως ο νεαρός Πλέγας θα ενταχθεί άμεσα στον Ολυμπιακός, όπως ήδη σας ενημερώσαμε.

Ο ίδιος ο 17χρονος στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν έχει τέτοια ενημέρωση: «Δεν ξέρω κάτι. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς σχετικά με αυτό. Έχω διαβάσει και εγώ τα δημοσιεύματα για μένα αλλά ειλικρινά δεν έχω κάποια ενημέρωση πως θα ενταχθώ από τώρα στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι βέβαια θα είμαι σίγουρα στην ομάδα».

Πως όμως αντιμετωπίζει την προοπτική των ερυθρόλευκων, στους οποίους θα βρίσκεται δεδομένα από το καλοκαίρι και μετά; «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για μένα. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα στην οποία όμως οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες. Είμαι όμως αποφασισμένος να κάνω την προσπάθειά μου. Θέλω μέσα από τον Ολυμπιακό να δουλέψω σκληρά, να βελτιωθώ και να μπορέσω μία μέρα να καθιερωθώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ