2014-12-25 21:58:06
Φωτογραφία για Μπορείς και εσύ να κάνεις αυτό το υπέροχο χτένισμα. Δες πώς!
Μπορεί να έχεις δοκιμάσει αρκετά χτενίσματα αλλά αυτό το παλιάς επιχής χτένισμα φοβάσαι λίγο να το... προσπαθήσεις μην ξέροντας από πού να ξεκινήσεις. Δες πώς μπορείς να γίνεις μία θεά των 20’ και να εντυπωσιάσεις τη βραδιά του ρεβεγιόν.

Πρώτο βήμα

Ξεκίνα ζεσταίνοντας καλά το σίδερο ισιώματος. Αν τα μαλλιά σου είναι φυσικά σγουρά τότε πέρασέ τα λίγο με ένα πιστολάκι για να απαλύνουν οι μπούκλες σου. Βάλε λίγη λακ και χτένισε τα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο το χτένισμά σου θα μείνει για περισσότερο. Έπειτα (είτε έχεις ίσια είτε σγουρά μαλλιά) παίρνε μία-μία τούφες και βάζε το σίδερο στην κορυφή του κεφαλιού χωρίς να τυλίγεις την τούφα. Γύρισε το σίδερο προς τα μέσα δημιουργώντας ένα ημικύκλιο (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία). Έπειτα προχώρα στο επόμενο κομμάτι της τούφας κατεβαίνοντας προς τα κάτω και δημιούργησε ένα ημικύκλιο από την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό θα δημιουργήσει τους υπέροχους κυμματισμούς που είχαν σε εκείνη τη δεκαετία.

Δεύτερο βήμα

Κάνε την ίδια διαδικασία για όλα τα μαλλιά σου προσπαθώντας σε όλες τις τούφες οι κυμματισμοί να είναι ίδιοι. Οι κυμματισμοί στα πίσω μαλλιά σου δε χρειάζεται να είναι τόσο τέλειοι. Θέλεις απλά να είναι φτιαγμένα με την ίδια λογική.

Τρίτο βήμα

Μόλις τελειώσεις πάρε τα δύο μπροστινά μέρη από τα μαλλιά σου και στερέωσέ τα πίσω στον κότσο που θα δημιουργήσεις. Στερέωσε τον κότσο με τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ