2012-04-30 20:49:23
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΝΑ... ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΑΚΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ!
Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sday.gr", μέχρι και… προσευχές κάνουν οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα για να δουν ξανά τον Ζαν Μακούν να φορά τα χρώματα της ομάδας τους!

Αναλυτικά Το τελευταίο 24ωρο το Twitter έχει «πνιγεί» από δεκάδες μηνύματα των οπαδών, οι οποίοι εκφράζουν τη βαθιά τους επιθυμία για επιστροφή του Καμερουνέζου στην Αγγλία, ενώ κάποιοι προτίμησαν να στείλουν στον ίδιο μήνυμα ζητώντας του να κάνει το comeback!

Μέχρι στιγμής κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα επακολουθήσει. Ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και τυπικά στα τέλη Ιουνίου, οι διοικούντες είναι ικανοποιημένοι με την παρουσία του, όμως σε περίπτωση που γίνει νέα κουβέντα θα πρέπει η Βίλα να ρίξει τις απαιτήσεις της.

Οι οπαδοί των «χωριατών» μπορεί να μην γνωρίζουν λεπτομέρειες ή και τις προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή, όμως για καλό και κακό έκαναν από μεριά τους την «κίνηση» να του δείξουν την αγάπη και την εκτίμησή τους.


Ορισμένοι μάλιστα ζήτησαν μέχρι και από ανώτερες δυνάμεις να κάνουν το θαύμα τους και να επιστρέψει ο Μακούν στην ομάδα.

Διαβάστε ορισμένα από τα μηνύματα των οπαδών:

«Μακάρι Θέε μου να γυρίσει, είναι σημαντικός για εμάς», έγραψε ένας από τους φίλους της αγγλικής ομάδας, ενώ κάποιος άλλος αποφάσισε να μιλήσει… με τον ίδιο, στέλνοντάς του τη φράση:

«Σε παρακαλώ γύρνα στην ομάδα μας».

Ενδεικτικό της εκτίμησης που τρέφουν οι Άγγλοι στον διεθνή χαφ, η εξής ανάρτηση:

«Μας λείπει ο Ζαν και οι τρελές τούμπες του. Πραγματικά τον πιστεύω πολύ ως ποδοσφαιριστή. Απλώς χρειάζεται ένας καλός προπονητής να το καταλάβει».

Κάποιος άλλος εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι έφυγε τον Ιανουάριο από τη Βίλα για λογαριασμό του Ολυμπιακού:

«Για ποιο λόγο το έκανες; Με εσένα στη μεσαία γραμμή θα ήταν διαφορετικά. Ελπίζω να σε ξαναδώ στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ