2014-12-26 11:26:11
Φωτογραφία για ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ
Νέο κόμμα βρίσκεται στα σκαριά από τον Γ. Παπανδρέου, με το επιτελείο του να προετοιμάζεται πυρετωδώς και με πηγές να αναφέρουν πως ήδη καταρτίζονται μέχρι και τα ψηφοδέλτια! Επικεφαλής του συντονιστικού γραφείου φέρεται να είναι ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργος Ελενόπουλος, ενώ καθοριστικό ρόλο διαδραματίζουν οι κύριοι Πετσάλνικος, Σαχινίδης, Μωραΐτης, Ξυνίδης και Πεταλωτής.

Κοντά στον κ. Παπανδρέου φέρεται να επιστρέφει και η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, ενώ ρόλο φαίνεται να έχει και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας.

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να διαμηνύσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, ότι το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον Γ. Παπανδρέου, έχει χρέος στην ιστορία του, να πάει ενωμένο στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν, παραπέμποντας τη συζήτηση όλων των εσωκομματικών ζητημάτων για μετά τις κάλπες.

Παράλληλα ο Πρωθυπουργός αναμένεται το Σαββατοκύριακο να προχωρήσει σε νέο διάγγελμα προκειμένου να καταστήσει σαφές το διακύβευμα αυτής της ψήφου για τη χώρα
. Τα διάφορα σενάρια που διακινούνται στο παρασκήνιο για ενδεχόμενες νέες πολιτικές πρωτοβουλίες εκ μέρους του κ. Σαμαρά, προσκρούουν αφενός στην πεποίθηση του Πρωθυπουργού ότι μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, εάν πρότεινε τη διεξαγωγή εκλογών την άνοιξη ή το φθινόπωρο, θα προσέφερε κάκιστες υπηρεσίες στη χώρα, αφετέρου δε, η πάγια θέση του κ. Σαμαρά και της Ν.Δ., είναι η μη αλλαγή επί το αναλογικότερο του εκλογικού νόμου, που θα μπορούσε να είναι ένα δέλεαρ για να πειστούν οι βουλευτές κυρίως της ΔΗΜΑΡ να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ