2014-12-27 03:33:05
Φωτογραφία για Δηλώσεις με νόημα από Κλάους: Mε πολλή δουλειά και... χαμηλά το κεφάλι θα γίνει ο Δικέφαλος πρωταθλητής
Ο άσος του ΠΑΟΚ παρέλαβε το μεσημέρι της Παρασκευής βραβείο ως MVP της ομάδας του για τον... μήνα Νοέμβριο και, παράλληλα, μίλησε στο paokfc για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει ο Δικέφαλος μέχρι το τέλος για να γίνει πρωταθλητής: με πολλή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι!

Για αυτό είναι ηγέτης στους Θεσσαλονικείς, μόλις στα 26 του χρόνια, ο Κλάους: ξέρει τι χρειάζεται για να βρεθεί στην κορυφή και προτρέπει όλους τους συμπαίκτες του να κάνουν το ίδιο!

"Είναι πάντα όμορφο ν' αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου από τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και να ευχηθώ Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Χρειαζόμαστε όλοι μας λίγο ξεκούραση, σωματική και ψυχολογική για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια", σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Είναι σημαντικό ότι κλείσαμε τη χρονιά στην πρώτη θέση, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια στο υπόλοιπο της σεζόν κι εμείς οφείλουμε να δείξουμε τη σοβαρότητα και τη σταθερότητα που χρειάζεται.

Η επιτυχία θα είναι να κλείσουμε πρώτοι τη σεζόν και γι αυτό προσπαθούμε. Ολοι μέσα στην ομάδα δουλεύουμε για να πάμε τον ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται. Και μέσα από τη δουλειά ελπίζουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ