2014-12-27 15:00:05
Φωτογραφία για ΩΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ!
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε (19:00, OTE Sport 3) στο ΣΕΦ για την ενδέκατη αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Πρόκειται για ένα ματς που δεν καθορίζει τίποτα… Καμία πρόκριση, κανένα προβάδισμα σε play offs ή τελικούς, κανέναν τίτλο… Όμως θα δώσει ένα προβάδισμα, μικρό ή μεγαλύτερο, στο νικητή για το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Και για τους ερυθρόλευκους είναι ευκαιρία για απαντήσεις και... αποδείξεις!

Οι ερυθρόλευκοι κατ' αρχήν έχουν περισσότερη ανάγκη τη νίκη. Όχι μόνο επειδή έχουν ήδη μια ήττα εκτός προγράμματος στο πρωτάθλημα, από τη Νέα Κηφισιά και αν χάσουν τώρα θα δουν τις πιθανότητες για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο να μειώνονται κατά πολύ. Αλλά και επειδή οι τρεις τελευταίες ήττες από τους «πράσινους», δύο στους τελευταίους τελικούς της περασμένης σεζόν και μια στο πρώτο επίσημο φετινό ματς, χρειάζονται... απάντηση και μάλιστα ηχηρή!


Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός έχει μεν μεγαλύτερη άνεση, αφού ακόμη και αν χάσει απόψε θα μπορεί να διορθώσει την κατάσταση στο ΟΑΚΑ εφόσον δεν στραβοπατήσει αλλού, ωστόσο στοχεύει στη νίκη που θα τον φέρει αγκαλιά με το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς απρόοπτα και υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη, που προπονείται μεν κανονικά, αλλά μετά από δυόμισι μήνες απραξίας (τελευταία συμμετοχή στο ματς Κυπέλου), προφανώς δεν είναι 100% έτοιμος. Δεδομένη είναι εδώ και καιρό η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ξεπέρασε τον πυρετό που τον... «έψηνε» τα Χριστούγεννα και θα αγωνιστεί κανονικά.

Το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο, αφού τα ελάχιστα εισιτήρια (λιγότερα από 1.000) που είχαν απομείνει μέχρι χθες αναμένεται να εξαντληθούν.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του θα παραταχθεί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Τζούλιαν Ράιτ που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όχι όμως και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ντεμπούτο στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Χριστοδούλου, Γκόντας και Αναστόπουλος.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου οφείλουν να... απαντήσουν πρώτα στον εαυτό τους και να αποδείξουν σε όλους ότι είναι καλύτερη ομάδα, κλείνοντας τα... "στόματα" που έχουν πάρει φόρα και αμφισβητούν την ανωτερότητά τους. Ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον αγώνα, όλοι οι παίκτες είναι «διψασμένοι» για τη νίκη και θα κάνουν το παν στο παρκέ προκειμένου να επικρατήσουν.

Ο ερυθρόλευκος κόσμος από τη μεριά του, θα είναι στο πλευρό των παικτών του Θρύλου και με τη στήριξή του θα προσπαθήσει να δώσει την τελική ώθηση που θα κάνει τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσουν τον "αιώνιο".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ