2014-12-27 16:25:05
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Έστρωσαν τσόχα μετά ασυρμάτων και κυκλώματος παρακολούθησης
Όχι μόνο είχαν στρώσει παράνομα τσόχα για πόκερ, αλλά είχαν μαζί του και... βαλιτσάκι με μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και 4 φορητούς ασυρμάτους!

Δυστυχώς, για αυτούς, ο εξοπλισμός που διέθεταν δεν τους γλίτωσε από την αστυνομία

Συγκεκριμένα στο δήμο Φαιστού, σε καφετέρια ενός 47χρονου ιδιοκτήτη, πραγματοποιήθηκε έφοδος από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού «TEXAS HOLDEM POKER», στο οποίο συμμετείχαν πέντε (5) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Συνολικά συνελήφθησαν, οχτώ άτομα, έξι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 63 ετών και δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 33 ετών.


Κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.015 ευρώ, 540 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, τέσσερις (4) φορητοί ασύρματοι και ένα καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης

Αναλυτικά κατασχέθηκαν

• Το χρηματικό ποσό των 1.015 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου

• 226 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά

• 4 τράπουλες

• Μία βαλίτσα η οποία περιείχε 314 μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά

• 4 φορητοί ασύρματοι

• 1 καταγραφικό μηχάνημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος ιδιοκτήτης στερείτο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος από την αρμόδια Αρχή.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ