2014-12-28 14:12:10
Φωτογραφία για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ... V SPAN! *BINTEO*
Mε μεγάλη... αγωνία προσπαθούν από χθες αντικειμενικοί και μη δημοσιογράφοι να περάσουν στα... γρήγορα τη φάπα που εισέπραξε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

Αδιάφορο χαρακτήρισαν κάποιοι τον αγώνα, ενώ κάποιοι άλλοι έβγαλαν... κερδισμένο τον Παναθηναϊκό με αστεία επιχειρήματα.

Αυτά που έχουμε διαβάσει από χθες  απλά... δεν υπάρχουν! Ο ένας λέει ότι παρόλο που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε σε άσχημη μέρα πάλεψε τον αγώνα μέχρι... τέλους! Λες και ο Ολυμπιακός έκανε το παιχνίδι της ζωής του, ε; Λες και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε και δε μπορεί να παίξει καλύτερα! Τόσο σίγουρος πια ρε... σαίνια ότι ο Ολυμπιακός έφτασε στο μάξιμουμ;;;

O Oλυμπιακός πόσους αγώνες έχει χάσει στο ΟΑΚΑ με διαφορά μικρότερη των 6 πόντων και την άλλη μέρα όλοι εσείς τον σκίζετε για την ήττα;

Mιλάνε για "σκοτωμένα" σουτ Λαφαγιέτ και Ντάρντεν, ενώ του... Σλότερ ήταν όλο ζωή, έτσι;;; Aυτά έχουν να κάνουν όμως με την ποιότητα του παίκτη που ήρθε από το... Γαλλικό πρωτάθλημα! Η ποιότητα αυτών που ήρθαν από το Ισπανικό τι να μας πει τώρα! Άλλωστε αν κάποιος ρωτήσει ανά την Ευρώπη για Λαφαγιέτ και Ντάρντεν, αυτοί θα... ψηφίσουν χωρίς δεύτερη σκέψη τον Σλότερ! 


Όταν όμως είναι ενθουσιασμένοι με τον... Νέλσον, τι να περιμένει κανείς; Ναι, αυτόν που του έδιναν προκλητικά οι παίκτες του Ολυμπιακού το τρίποντο αλλά δεν... 

Eπίσης, τους πείραξαν τα συνθήματα στο ΣΕΦ, τη στιγμή που τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν στο ΟΑΚΑ, ούτε πανό, ούτε κροτίδες ούτε τίποτα. Κατηχητικό το ΟΑΚΑ άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια Και κάτι για να τελειώνουμε με τα... προνόμια του Ολυμπιακού, επειδή δεν πέτυχε πόντους ο Μπατίστα. Ο Ουρουγουανός βάζει πόντους όταν του δίνει έτοιμα καλάθια ο Διαμαντίδης, αλλιώς πως να βάλει; Ο Διαμαντίδης λοιπόν χθες φορούσε τις... χειροπέδες του Ντάρντεν, οπότε αυτόματα έχετε την απάντηση γιατί ήταν άφαντος ο Μπατίστα.

Οι άλλοι, αντικειμενικοί αυτή τη φορά είδαν στο παιχνίδι... απόλυτη ισορροπία, παρόλο που αναγνωρίζουν ότι αν ο Ολυμπιακός στο +13 είχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι θα μιλούσαμε για τρελό πάρτι. Επίσης, βλέπουν στο χέρι του Παναθηναϊκού την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν, αφού προφανώς "απαγορεύεται" να γίνει απρόβλεπτη ήττα στο πρωτάθλημα τώρα ειδικά που θα υπάρχει η πίεση του Top 16 της Ευρωλίγκας. Φυσικά, ούτε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ υπάρχει γι'αυτούς. 

Όταν κερδίζει ο Παναθηναϊκός λοιπόν χρησιμοποιούν τίτλος όπως "ΠΟΤΕ"... "ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ" και άλλα τέτοια όμορφα. Όποτε κερδίζει ο Ολυμπιακός ο αγώνας είναι... αδιάφορος, ο Παναθηναϊκός βγαίνει κερδισμένος έστω και αν έχασε στο παρκέ, ενώ φυσικά οι παίκτες του έπαιξαν άσχημα και δεν πρόκειται να το ξανακάνουν! 

Να σας κεράσουμε μελομακάρονα ή.... κουραμπιέδες (ότι καλύτερο η άχνη) τελικά ρε λεβέντες για τον κόπο σας να κρατήσετε στον αφρό τους παίκτες και την ομάδα σας;

Υ.Γ1 : Κανένα σχόλιο για την Ελληνοποίηση που κάνει η ομάδα σας θα μας κάνετε; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη βγείτε και μας πείτε για το καλοκαιρινό πλάνο που τηρεί έστω και καθυστερημένα η ομάδα σας! Για όσους έχουν αμφιβολίες ΕΔΩ η λίστα και ο χρόνος συμμετοχής των παικτών σας στο χθεσινό ντέρμπι του ΣΕΦ! 

Υ.Γ2 : Γλίστρησε ο Διαμαντίδης! Τρεις βολές! (υπάρχουν και λέιζερ στο ΣΕΦ άλλωστε, σε αντίθεση με το ΟΑΚΑ)...

Υ.Γ3 : Έλα, πείτε την αλήθεια. Πόνεσε πολύ το τρίποντο του Σπανούλη από τα 8 μέτρα; Ευκαιρία να το δείτε ξανά ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ