2014-12-28 14:53:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει: Με ψέματα αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους Κωτσόβολος και Samsung
Αγαπητώ tromaktiko, θέλω να γνωστοποιήσω την περιπέτεια μου για να ξέρουν οι συμπολίτες μου ποσό πολύ πρέπει να προσέχουν για τις αγορές που κάνουν από την εταιρία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και τι τους περιμένει αν τους τύχει ότι και έμενα. Αφορά αγορά μου TV MONITOR SAMSUNG η όποια έγινε παραγγελία 2/11/14 μέσο internet και παράδοση στο κατάστημα 3/11/14.Την μετέφερα στην οικία μου την άνοιξα είδα το μέγεθος της όλα οκ και την επομένη μέσο internet περιγέλα μια βάση τοίχου.

Μέχρι να την παραλάβω και να βρω χρόνο και αργίλια να την τοποθετήσω φτάσαμε στης 1/12/14.Με το που την έβαλα σε λειτουργιά η τηλεόραση δεν λειτουργούσε και φαινόταν εν λειτούργει η οθόνη να έχει μια ρωγμή η όποια φαινόταν μόνο όταν είναι σε λειτουργια.Τηλεφωνησα αρχικά στην SAMSUNG HELLAS και μου είπαν ότι δεν φέρνουν ευθηνη.Σε μια δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι θα με ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ .ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ…..Επικοινωνησα με το αρμόδιο τμήμα του ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ και εκεί διαπίστωσα ποσό γελιοι είναι αυτοί οι κύριοι και τη εξυπηρέτηση εχουν.Αρχικα επικαλεστήκαν ότι ειχεπερασει ένας μηνάς από την αγορα.Μετα αφού συνέχισα να τους ενοχλώ για να με αποφύγουν μου είπαν ότι θα με καλέσουν οι ίδιοι .


Περνούσαν οι μέρες την πήγα στο κατάστημα Πάτρας ο υπάλληλος του servise δεν είχε ιδέα τι πρέπει να κάνει είδε το προϊόν μίλησε με κάποιον από Αθήνα και μίλησα και εγώ μαζί του και με ενημερώσω ότι θα με καλούσαν τηλεφωνικά άμεσα ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΨΕΥΤΕΣ. Ξανα επικοινώνησα μαζί τους στο τηλεφωνικό κέντρο και μου είπαν ότι έχω να κάνω με το κατάστημα της πατρας.ΑΛΛΟ ΤΟΥΤΟ ΠΑΛΙ. Καλω να με συνδέσουν με το κατάστημα Πάτρας τους λέω να με συνδέσουν για αυτόν τον λόγο και ξαφνικά πευτει η γραμμη. Μεχρι σήμερα δεν κατάφερα να βγάλω άκρη και εννοείτε ούτε από την SAMSUNG με κάλεσαν ούτε από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Ετσι αντιμετωπίζουν τους πελάτες τους και η SAMSUNG και ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Με ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ. Απο έμενα δεν θα ξαναδείτε ούτε ευρώ κύριοι και θα φροντίσω γνωστοποιήσω την αδιαφορία σας για να ξέρει ο κόσμος με ποιους έχει να κάνει και τι είστε

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BMW Σειρά 2 Coupe
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BMW Σειρά 2 Coupe
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ